Navigeer dropdown

Wie zit nog te wachten op een klassiek communiefeest waar het eten veel te lang duurt en de nieuwe kleren niet vuil mogen worden. Nee, een communiefeest of lentefeest moet fun zijn. En avontuurlijk. Een dag om nooit meer te vergeten. Precies wat je in Technopolis te wachten staat!

Klassieke ingrediënten voor een communiefeest? Lekker eten, gezellig samenzijn met de familie, mooie foto's trekken... en dan vooral spelen en lekker druk doen met de vriendjes! In  Technopolis kan dat allemaal op één plaats. Bovendien bestaat de kans dat je kinderen onderweg nog een paar wetenschappelijke weetjes oppikken om nooit meer te vergeten.

Hoe ziet jouw communiefeest of lentefeest eruit?

 • Trap het feest op gang met een aperitiefdrankje.
 • Schuif daarna met heel de familie de benen onder onze feestelijk gedekte tafel in zaal Einstein, waar je met verschillende families samen viert.
 • Smul naar hartenlust van het warm en koud buffet. Maar laat zeker een gaatje over om te snoepen van het dessertenbuffet.
 • Laat je verbazen door een heuse wetenschapsshow boordevol spektakel.
 • Blijf lekker niet braaf aan tafel zitten, want je mag heel de dag experimenteren in Technopolis. En daar valt heel wat te ontdekken!
 • Natuurlijk word je   als échte VIP behandeld: we rollen de rode loper voor jou uit én verwennen je  met een leuk cadeau.

Avontuurlijk communiefeest of lentefeest!

Vroeger was het meest spectaculaire moment van een communiefeest of lentefeest het aansnijden van de ijstaart. Vandaag is dat het optillen van een echte wagen. Of het fietsen over een dunne kabel in de nok van onze tentoonstellingsruimte. Of het zelf opnemen van een videoclip, samenstellen van een modeshow, telefoneren met de ruimte,  basketballen met een robot,...

Praktisch

 • Data:  7, 21 en 25 mei 2017

 • Prijs:

  -  
  Communicanten: gratis

  -
  Kinderen (3 t.e.m. 11 jaar):  € 49 per kind, € 40 voor abonnees

  - Volwassenen: € 62 per persoon, € 50 voor abonnees

  Bovenstaande prijzen zijn inclusief drank tot 14u30.   Bij het dessertenbuffet is nog koffie, thee en water inbegrepen.

 • Heb je nog een vraag? Je kan ons op weekdagen bereiken op het nummer 015 34 20 00 of per mail via event@technopolis.be

Reserveer jouw communie- of lentefeest in Technopolis

Waar wacht je nog op? Boek eenvoudig en snel online.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.