Technopolis is gesloten

Op zoek naar een origineel communiefeest of lentefeest?

Maak er een uniek themafeest van in Technopolis!

Welke jongen of welk meisje zit nog te wachten op een klassiek communiefeest waar het eten veel te lang duurt en de nieuwe kleren niet vuil mogen worden. Nee, een eerste of plechtige communie of lentefeest moet fun zijn. En avontuurlijk. Een dag om nooit meer te vergeten. Zoek niet verder naar leuke ideeën of tips, want in Technopolis staat je een origineel communiefeest of lentefeest te wachten! Reserveer nu al jouw feest voor 2019!

Redenen om je communiefeest of lentefeest in Technopolis te organiseren!

img

Kindvriendelijke locatie

Schrap meteen alle locaties van je lijstje waar kinderen verwacht worden braafjes aan tafel te blijven zitten! In Technopolis hoef je tijdens je communiefeest of lentefeest zelfs niet in de feestzaal te blijven zitten. Het zou trouwens zonde zijn als je dat wel deed, want Technopolis is de plek bij uitstek om op ontdekking te gaan! Klaar voor een bijzonder actief én leerrijk feest?

img

Leuke activiteiten inbegrepen

Een vliegtuig aan de grond zetten, jezelf van kop tot teen in 3D scannen, parapente vliegen in virtual reality, op een kabel fietsen… Het zijn maar enkele van de leuke dingen die je kan doen op je communiefeest of lentefeest in Technopolis. En je hoeft helemaal niets, nul, noppes voor te bereiden!

Als kers op de taart, krijgen je een spectaculaire interactieve wetenschapsshow voorgeschoteld. Wedden dat je hiermee indruk maakt op je gasten?!

img

Origineel themafeest

Op zoek naar een verrassend communiefeest of lentefeest met wetenschap en technologie als thema? Dan vind je geen betere locatie dan Technopolis! Pas op: voor je het weet, geraken ook je gasten gebeten door de wetenschapsmicrobe.

img

Vlot te bereiken

Technopolis ligt in Mechelen, vlakbij de E19 en is vlot te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kan je auto gratis parkeren op onze ruime parking.

img

Trendy feestzaal

Wist je dat Technopolis bij bedrijven bekend staat om haar tot in de puntjes perfect georganiseerde evenementen? Jouw communiefeest vindt plaats in zaal Einstein, onze meest trendy feestzaal die regelmatig dienst doet voor stijlvolle bedrijfsfeesten, beurzen, optredens… Je viert er aan een feestelijk gedekte tafel samen met enkele andere families.

img

Kwaliteitsvolle catering

Voor al onze evenementen doen we beroep op een professionele cateringservice die niet aan haar proefstuk toe is. Voetjes onder tafel, riempje los en smullen maar!

Je start je communiefeest of lentefeest met een lekker aperitiefdrankje. Daarna kan je genieten van een overheerlijk warm en koud buffet. Goeie tip: laat zeker een gaatje over voor het dessertenbuffet!

img

Feest vol verrassingen!

In Technopolis word je als échte VIP behandeld. Daarom rollen we speciaal voor jou onze rode loper uit en verwennen we je met een leuk cadeau.

Praktisch

Data 2019

 • Zondag 5 mei
 • Zondag 19 mei
 • Zondag 26 mei

Startuur

 • Het feest start om 12u30 met het aperitief. Om 13u30 opent het buffet en vanaf 17u start het dessertenbuffet. Bij het dessertenbuffet is nog koffie, thee en water inbegrepen.

Prijs

 • Volwassenen (12+)
  • € 70 per persoon
  • Abonnees krijgen op deze prijs € 14 korting
 • Kinderen 
  • € 55 per persoon
  • Abonnees krijgen op deze prijs € 11 korting
 • Communicanten, lentefeestbeesten en kinderen jonger dan 3
  • Gratis

Nog vragen?

phone 015 34 20 00 mail event@technopolis.be
img

Reserveer nu je communie- of lentefeest!

Zoek niet verder naar leuke ideeën of tips, want in Technopolis staat je een origineel communiefeest of lentefeest te wachten!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.