Technopolis is gesloten
slide

Demo De Proeverij

Klaar voor een pittige proevencocktail?

Wat zal het zijn voor jou? Een drankje extra prik, een trio van cola of een Malibu Run? In onze Proeverij trakteren we je op een pittige proevencocktail! Maar pas op, want niets is wat het lijkt…

Laat je trakteren in onze Proeverij!

Als onze Proeverij opent, ren dan meteen naar de toog en maak een keuze uit onze kaart. Onze barvrouw of barman van dienst bereidt zonder problemen de ene na de andere special. Een trio van cola of een digestief van ’t huis? Of mag het wat exotischer zijn en ga je voor een Bā Bā Kēngdào Gāoliáng Jiǔ? Het is maar een woord… 

Dronken word je niet van onze experimenten, maar we durven wedden dat onze Malibu Run je behoorlijk uit evenwicht zal brengen.

Zonder dat je er erg in hebt leer je bij over de prik in je frisdrank, het zwaartepunt van een colaflesje, de lucht in je cake en zoveel meer. Daar toosten we op: schol!

img
img

Praktisch

Doelgroep: vanaf 8 jaar
Duur:  15 min
Prijs: gratis, inbegrepen in je dagticket

phone 2 tot 4 keer per dag (voorlopig tot en met 19/8)

Wanneer vindt deze demo precies plaats?

Wil je tijdens je bezoek weten wat precies waar en wanneer plaatsvindt? Download dan onze gratis app. 

Zo mis je voortaan geen enkele demo, show of workshop en kan je een lijst met favoriete opstellingen aanleggen. Ga recht op je doel af via de handige kaart waarop je kan in- en uitzoomen. Dankzij onze app verloopt je bezoek nog vlotter en mis je geen minuut experimenteerplezier!

img

Download nu de app via

Download nu de app via

Download app Technpoolis via App Store     Download app Technopolis via Google Play Store

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.