Navigeer dropdown

Deze interactieve wetenschapsquiz staat bol van leuke experimenten en originele proefjes! Per team geef je door middel van een stemkastje in hoe je denkt dat een experiment afloopt. Daarna zie je met je eigen ogen het resultaat. Kan jouw team de meeste juiste antwoorden voorspellen?

Laat je (opnieuw) verrassen!

Komt deze wetenschapsquiz je bekend voor? Redenen genoeg om er nog eens aan deel te nemen, want we hebben onze befaamde quiz in een nieuw jasje gestoken!

Onze edutainer trakteert je op een hele reeks nieuwe proeven met een brandend sponsje, olifantentandpasta, een methaankaars, brandend zout en een stikstofwolk. En dan is er ook nog de nog nooit eerder vertoonde proef "het koude klokje"... Nieuwsgierig wat dat inhoudt?

Laat je verrassen tijdens de enige echte Quiz-o-polis in Technopolis!

img

Maak tijdelijk kans op een bon van € 10!

Neem deel aan onze verrassende wetenschapsquiz vol leuke proeven en experimenten en maak kans op een bon van € 10! Die bon kan je spenderen in onze shop waar je terecht kan voor allerlei coole wetenschappelijke gadgets en spelletjes. 

Stemkastjes in de aanslag en quiz er op los!

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Praktisch

  • Doelgroep: vanaf 8 jaar
  • Duur: 30 min.
  • Prijs: gratis, inbegrepen in je dagticket
  • Locatie: Kegel
phone Zaterdag en zondag om 14u.

Bestel je tickets online

Loop de rij aan de kassa voorbij en gun jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.