Technopolis is gesloten
slide

Restaurant

Honger van al dat experimenteren?

Passeer tijdens je bezoek voor een hapje of een heel menu langs ons restaurant 'Megabyte'. Aan keuze geen gebrek! Zowel snacks, broodjes, soep, pasta's, koude schotels als warme maaltijden (tot 15u) zijn hier te verkrijgen.

Bestel tijdig je groepsmenu!

Kom je met een groep van minstens 15 personen? Bekijk dan onze menukaart en bestel minstens 5 werkdagen op voorhand je maaltijden via info@technopolis.be of telefonisch via 015 34 20 00. Zo bespaar je maar liefst 5%! Kom je met je groep tijdens een schoolvakantie? Dan kan je enkel koude gerechten bestellen.

Breng je liever je eigen lunchpakket mee? Groepen van minstens 15 personen kunnen op voorhand de picknickruimte reserveren aan € 1,70 per persoon. In deze prijs zit ook een drankje en een stuk fruit inbegrepen.

Mooie groepskorting

Je merkt het: we leggen onze groepen graag in de watten. Reserveer daarom steeds je groepsbezoek (vanaf 15 personen) op voorhand om van een mooie groepskorting te genieten.

Begin je al te watertanden?

We doen ons best om dagelijks een zo gevarieerd mogelijk menu te voorzien. Tot ons assortiment behoren ook vegetarische gerechten. Om praktische redenen kunnen we niet garanderen dat elk gerecht altijd beschikbaar is.

img

TIP! Vegetarische wok met rijst (vanaf € 8)

img

Met liefde belegde broodjes (vanaf € 2,80)

img

(Hartver)warme(nde) maaltijden (vanaf € 7,50)

img

Superfrisse salades (vanaf € 6,20)

img

Snacks om van te smullen (vanaf € 1,70)

img

Onweerstaanbare dessertjes (vanaf € 1,70)

Geen gluten voor jou?

We zijn nog volop bezig ons glutenvrij assortiment op punt te stellen. Voorlopig zijn enkel onze frietjes glutenvrij, want ze worden gebakken in zonnebloemolie.

Als je wil, kunnen we ook een glutenvrije broodje voor jou bereiden. Omdat de vraag hiervoor sterk varieert, bereiden we deze niet op voorhand. Daardoor bedraagt de wachttijd hiervoor een 30-tal minuten. Klinkt dat een tikkeltje te lang? Als je op de dag van je bezoek aan het onthaal meldt dat je een glutenvrij broodje wil, dan kunnen we dit voor jou klaarmaken en hoef je niet lang te wachten!

img

Mmmm... koffie!

Als je voorbij onze gezellige koffiecorner wandelt, komen de lekkere aroma's je al tegemoet. Druk tijdens je bezoek even op de pauzeknop en trakteer jezelf op een overheerlijk kopje koffie!

Praktisch

phone 015 34 20 00 mail info@technopolis.be phone Op schooldagen van 11u30 tot 17u en op andere dagen van 10u30 tot 17u. Warme maaltijden zijn steeds te verkrijgen tussen 11u30 en 15u.

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.