Navigeer dropdown

Tijdens de paasvakantie opent Technopolis de deuren voor een gekke bende robots! Maak kennis met onder meer Rachel, gEOF, Herb, Yummy, VERn, Agent BRCLY en snelle Leo. Deze rakkertjes zijn stuk voor stuk uniek en beschikken over een heel arsenaal trucjes! Wedden dat je als een blok voor hen valt? Houd deze pagina in het oog, want we hebben nog meer robotverrassingen in petto tijdens de paasvakantie!

img

Robots in Technopolis

Je leest het goed: tijdens de paasvakantie is het al robots wat de klok slaat in Technopolis! Niemand die nog praat over de klokken, paashazen of chocolade eieren... Kleed je op je paasbest en haast je naar Technopolis voor een selfie met je nieuwe BFF!

© Slightly Overdone

De geestelijke vader van Rachel, gEOF, Herb, Yummy, VERn, Agent BRCLY en Leo is Jan De Coster. Al het beeldmateriaal op deze pagina is afkomstig van Slightly Overdone Studio by Jan De Coster.

Héél de paasvakantie open!

Technopolis is tijdens de paasvakantie dagelijks open van 9u30 tot 17u. Ook op Pasen en paasmaandag staan onze deuren wagenwijd open voor jou (en onze robots). Hopelijk tot binnenkort!

Koop je tickets goedkoper online!

Online betaal je € 1 minder per ticket! Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.