Navigeer Sluit

Technopolis is gesloten

De magneetprofeet

Een spannende show met magneten in de hoofdrol

Stap mee in een spannend verhaal over Sam en haar ontsnapping uit een kasteel aan de hand van... magneten! Wees getuige van een wel heel bijzondere show die niet alleen tot je verbeelding spreekt, maar ook ernstig aan het nadenken zet over dingen zoals een Curie pendulum, een magneetkanon, de Maglev trein en nog veel meer! Nog nooit eerder vertoonde filmfragmenten en live experimenten vullen mekaar aan in de meest raadselachtige show die tot nu toe in Technopolis te beleven was.

We willen nog niet te veel verklappen, alleen... Deze keer is het geen knappe prins op een wit paard of een stoere ridder die de show steelt, maar niemand minder dan... de magneetprofeet! Want die weet wat jij nog niet weet over magneten en weet het verhaal helemaal naar zijn hand te zetten. 

Onze show haalde zelfs Het Journaal op één!

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Praktisch

  • Duur: 30 min.
  • Prijs: inbegrepen in je dagticket
  • Locatie: Kegel
phone Zaterdag, zon- en feestdagen om 12u en 15u30 (ook op brugdag 11 mei). Woensdag om 14u. Op zondag 17 juni enkel om 15u15.

Bestel je tickets online

Loop de rij aan de kassa voorbij en gun jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.