Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00

Ready, app, GO!

Warm je spieren op voor deze show!

Maak kennis met Noa! Als je Noa gewoon op straat zou tegenkomen, dan zou je nooit raden dat de toekomstige wereldkampioen van een gloednieuwe sport zonet je pad kruiste. Toch koestert deze onopvallende tiener de ambitie om uit te blinken in Bernoulli-bal. De training? Die gebeurt de hand van een speciale app. Help jij Noa mee om zich te kwalificeren voor het wereldkampioenschap?

WK Bernou… Wat?

Heb jij nog nooit van Bernoulli-bal gehoord? Dat kan best! Noa heeft deze sport ook pas ontdekt. Eens je Bernoulli-bal gespeeld hebt, vergeet je snel “normale” sporten zoals basketbal of voetbal. Geloof je ons niet? Wat als we je vertelden dat je Bernoulli-bal met een bladblazer speelt…

Geen trainer, maar een app!

Hoe bereid je je voor op het WK Bernoulli-bal? Wel, trainers of coaches zijn voor de “normale” sporten. Een meester Bernoulli-baller word je aan de hand van een app die je niet alleen fysiek traint, maar je tegelijk alles laat weten wat je moet weten over gezondheid, kracht, voeding en team spirit! En omdat Bernoulli-bal gespeeld wordt met een bladblazer, leer je nog een paar leuke dingen bij over luchtstromen. Hadden we al vermeld dat er een pingpongbalkanon bij komt kijken?!

Houd je klaar voor deze bijzondere show. Ready, app, GO!

img

Praktisch

  • Duur: 30 min.
  • Prijs: inbegrepen in je dagticket
  • Locatie: Kegel
phone Op zaterdag en zondag, telkens om 12u en 15u.

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.