Technopolis is gesloten

Robin wil naar de maan

Award-winnende show!

Robin is nog klein, maar heeft torenhoge ambities! Robin wil namelijk naar de maan en is van plan om daar helemaal zelf te geraken. En liefst zonder dat curieuzeneuzemama of -papa er achter komen... Samen met grote knuffelbeer Houston bereidt de jonge avonturier zich in het holst van de nacht voor op een ruimtemissie aan de hand van een raketpakket en wat uitleg over de vuurdriehoek. Er ontbreekt alleen nog één ding om deze missie te doen slagen: een geschikte brandstof!

Bereid je nu al maar voor op enkele spectaculaire vlammen en knallen die nog wel even zullen nazinderen. Deze show is niet alleen spectaculair, maar ook énorm spannend! Denk jij dat Robin alle experimenten kan uitvoeren zonder dat mama of papa in de gaten krijgen dat hun lieveling wel heel bijzondere plannen heeft? En als dat lukt, zal Robins raket dan wel hélemaal tot aan de maan geraken? 

Ontdek het allemaal tijdens wat misschien wel de meest spannende show is die ooit in Technopolis werd vertoond. Wedden dat je de hele tijd op de rand van je zitplaats zal zitten!? Deze show won niet voor niets vorig jaar een award op de Science Me! European Science Show Competition in Hannover. Mis 'm niet!

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Praktisch

  • Duur: 30 min.
  • Prijs: inbegrepen in je dagticket
  • Locatie: Kegel
phone Zaterdag en zondag om 12u en 15u30 (onder voorbehoud)

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.