Navigeer dropdown

Kies je voor een Technopolis-abonnement? Topidee! Ontdek alle voordelen waar onze abonnees van genieten.

Jouw voordelen als abonnee

Koop je abonnement online in 4 stappen

 Bestellen is eenvoudig:

  1. Kies de datum waarop het abonnement moet ingaan
  2. Vul je gegevens in
  3. Na je online aankoop krijg je de eerstvolgende werkdag een bevestigingsmail. Die kan je bij je eerste bezoek inruilen voor een echt abonnement.
  4. Wil je je abonnement thuisgestuurd krijgen? Mail dan een foto van jezelf naar info@technopolis.be, dan ontvang je binnen de 3 werkdagen je abonnement in de bus.

Persoonlijk abonnement

Wil je een abonnement voor jezelf? Kies dan voor een persoonlijk abonnement op naam en kom zo vaak naar Technopolis als je wil. Bij je 3e bezoek is je investering al terugverdiend.

Prijs

  • Tot 12 jaar: €35
  • Vanaf 12 jaar: €45

Vriendenabonnement

Vanaf 4 personen kies je beter voor een vriendenabonnement voor vrienden en gezinnen. Daarmee kun je telkens 3 verschillende personen meenemen. De houder van het abonnement moet wel bij elk bezoek aanwezig zijn.

Prijs

  • €180

Koop nu je abonnement!

Eerst de proef op de som nemen? Wij betalen je dagticket!

Wil je eerst aan den lijve ondervinden wat Technopolis je allemaal te bieden heeft? Dat kan! Je kunt je abonnement na je bezoek ter plaatse kopen aan de kassa of in de shop. Dan betalen wij jouw dagticket terug. Kies je voor een vriendenabonnement? Dan betalen we niet alleen jouw dagticket terug, maar ook dat van je aanwezige vrienden (max. 3 vrienden). Mooie deal, toch?

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.