Navigeer dropdown

Al onze bezoekers zijn straffe tisten. Maar onze abonnees spannen de kroon. (Logisch, ze komen vaker oefenen.) En dat mag beloond worden. Daarom is het op zondag 24 september de eerste Dag van de Abonnee.

Zet je dus schrap voor een dag vol verbluffende experimenten, nieuwe proefjes, geniet van de unieke voorstelling van ‘Olivier wil naar de maan’ en een exclusieve rondleiding achter de schermen (alle rondleidingen zijn intussen volzet). Bij aankomst krijg je een speciale VIP-pas, waarmee je in het restaurant gratis een stukje taart en een drankje krijgt. Daarnaast krijg je een felbegeerde goodiebag vol leuke geschenkjes!

Kom jij tonen hoe straf onze abonnees zijn? En vooral … kom je je ook in de watten laten leggen?

Wat staat er speciaal op programma?

Volgende activiteiten zijn exclusief bestemd voor abonnees op de Dag van de Abonnee en zijn volledig gratis. Mis de kans niet en schrijf je onderaan de pagina in!

img

Show: Oliver wil naar de maan

Nog nooit eerder vertoond in Technopolis: de unieke voorstelling van de show Oliver wil naar de maan. Deze show, over een jongetje dat ervan droomt om naar de maan te reizen, werd zelf geschreven en geproduceerd door 2 van onze strafste edutainers. Ze wonnen er in juni 2017 een prijs mee op de Science Me Science Show Competition in Hannover!

Doelgroep: alle leeftijden
Duur: 45 min.

phone Om 14u
img

Exclusieve blik achter de schermen (volzet)

Wat gebeurt er allemaal achter de schermen van Technopolis? Wie bedenkt toch allemaal die leuke shows? En hoe worden doe-opstellingen gemaakt? We gunnen onze abonnees voor het eerst een exclusieve blik achter de schermen van Technopolis! Bundel alvast al je vragen en houd je oren en ogen wagenwijd open!

Doelgroep: alle leeftijden
Duur: 45 min.
Capaciteit: 10 abonnees per rondleiding

phone Om 11u (volzet), 12u (volzet), 13u (volzet), 15u15 in het Engels (volzet), 16u (volzet) en 16u15 (volzet)
img

Workshops

Laat jezelf van je creatiefste kant zien tijdens een reeks boeiende workshops! Breng een tekening tot leven of maak een fenomenale boemerol! Dat is een superslimme cilinder die je voortduwt en vanzelf weer naar jou terugrolt. Ben jij een echte speurneus? Dan ontrafel jij in de workshop "Geheim Agent" gegarandeerd de cijfercode om de kluis mee te openen!

Doelgroep:

  • "Boemerol" en "Geheim Agent": vanaf 8 jaar
  • "Breng een tekening tot leven": alle leeftijden
phone Doorlopend, van 11u tot 17u.
img

De proeverij

Als onze demokar voorbij je passeert, laat dan even alles vallen waar je mee bezig bent en laat je trakteren op enkele smaakmakende en verfrissende proefjes!

Doelgroep: alle leeftijden

phone Om 11u en 15u30

Super! Waar kan ik inschrijven?

Schrijf je nu al online in, want de plaatsen zijn beperkt!

Heb je een persoonlijk abonnement?

Heb je een vriendenabonnement?

Praktisch

Exclusief evenement met workshops voor abonnees met een geldige abonnementskaart. Houders van een vriendenabonnement mogen drie gasten meebrengen. Op voorhand inschrijven is verplicht. De deelname aan de Dag van de Abonnee en alle activiteiten zijn gratis.

phone 015 34 20 00 mail info@technopolis.be phone Zondag 24 september, van 11u tot 17u

(Nog) geen abonnement?

Begint een Technopolis-abonnement steeds interessanter te worden? Wist je dat je investering na je 3e bezoek al terugverdiend is? En dan hebben we het nog niet over alle kortingen en voordelen bij onze partners!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.