Navigeer Sluit

Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00
slide

Elke dag open in mei!

Ook op de Dag van de Arbeid (1/5), Heer Hemelvaart (10/5), Pinksteren (20/5) en Pinkstermaandag (21/5)!

Wist je al dat Technopolis nauwelijks sluitingsdagen kent? In mei is Technopolis is elke dag open. Jawel, élke dag! Kom dus gerust je hersenen aan het werk zetten op de Dag van de Arbeid (dinsdag 1 mei), jezelf in de wetenschapshemel wanen op Heer Hemelvaart (donderdag 10 mei) en mysterieuze wetenschapsmirakels ontrafelen op Pinksteren en Pinstermaandag (zondag 20 en maandag 21 mei). Ook op brugdagen (maandag 30 april en vrijdag 11 mei) blijven onze deuren wagenwijd voor jou open!

Geef kleur aan je verlengde weekends!

Praktisch

In Technopolis kunnen curieuzeneuzemosterdpotten van 4 tot 104 van alles over wetenschap en technologie komen ontdekken. De allerjongsten (van 4 tot 8 jaar) kunnen terecht in het Kinder-doe-centrum voor een wereld op kindermaat!

phone Dagelijks van 9u30 tot 17u, ook op zaterdag, zon-, feest- en brugdagen!

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket! Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.