Elke dag brengt Technopolis een aangepast programma.

Het huidig programma loopt elke dag van 1  september 2015 tot en met 13 september 2015 op woensdag en in het weekend. We bieden op verschillende tijdstippen een aantal leuke shows en demo’s aan!

 

  • DEMO Van De Graaff: Zet je haren recht overeind. Niet met gel of met haarlak, maar… met elektriciteit!
  • DEMO Wolkenwijs: Ontdek in ons Kinder-doe-centrum hoe je een rietje omtovert tot een muziekinstrument en lanceer een raket met een plastic fles!
  • SHOW Wonderlijke chemie: Lees woorden die er eigenlijk niet staan! En kan jij nog volgen wanneer chemie ervoor zorgt dat een blauw doekje rood wordt en dan weer blauw, of toch rood…?
  • SHOW Waanzinnig water: Water is onmisbaar en fascinerend tegelijk. Ontdek dankzij originele proefjes hoe bijzonder water kan zijn!
  • DEMO Je hersenen nemen je beet:  Soms denken onze hersenen iets totaal anders dan wat we lezen, zien, voelen … Laat jij je beetnemen? Ontdek het in deze verrassende wetenschapsdemo! 

Wil je het tijdstip van jouw favoriete show of demo te weten komen? Neem dan tijdens je bezoek zeker een kijkje in de Wegwijsfolder voor het volledige dagprogramma. 

Ook ons     Lab     is op woensdag vanaf 15u en in het weekend vanaf 13u open voor bezoek. Doe leuke chemische proefjes (vanaf 8 jaar), maak zelf superslijm, of maak je eigen DNA zichtbaar voor het blote oog (vanaf 10 jaar). Op woensdag kan je enkel superslijm maken. De workshops in het   Lab   zijn volledige gratis

Kies je liever voor een creatieve, high-tech workshop? Doe dan mee aan het   Atelier   !  Het Atelier is enkel open in het weekend van 09u30 tot 12u en is betalend afhankelijk van de workshop (vanaf 12 jaar). 

Programma onder voorbehoud van wijzigingen