Elke dag brengt Technopolis een aangepast programma.

Het huidig programma loopt op woensdag  en in het weekend van 14  september 2015 tot en met  30 oktober 2015. We bieden op verschillende tijdstippen een aantal leuke shows en demo’s aan!

  • DEMO Van De Graaff: Zet je haren recht overeind. Niet met gel of met haarlak, maar… met elektriciteit!
  • DEMO Kettingreactie: Zet een en ander in gang! Actie/reactie, energie, zwaartekracht,... en dat allemaal in een indrukwekkende kettingreactie met een heleboel alledaagse dingen die je niet zou verwachten!
  • SHOW Waanzinnig water: Water is onmisbaar en fascinerend tegelijk. Ontdek dankzij originele proefjes hoe bijzonder water kan zijn!
  • SHOW Toffe talenten: Wie heeft het beste geheugen? Of wie is het best in multitasking? Steek de handen uit de mouwen, haal je supertalenten boven en laat zien dat jij tot het sterkste geslacht behoort!

Wil je het tijdstip van jouw favoriete show of demo te weten komen? Neem dan tijdens je bezoek zeker een kijkje in de Wegwijsfolder voor het volledige dagprogramma of luister naar het omroepsysteem!

Ook ons     Lab     is op woensdag en in het weekend open voor bezoek. Doe leuke chemische proefjes en maak zelf superslijm (vanaf 10 jaar)! De workshops in het   Lab   zijn volledige gratis. 

Kies je liever voor een creatieve, high-tech workshop? Doe dan mee aan het   Atelier   !  Het Atelier is enkel open op zaterdag en zondag in de voormiddag  en is betalend afhankelijk van de workshop (vanaf 12 jaar). 

Programma onder voorbehoud van wijzigingen