Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00
slide

Dagprogramma kerstvakantie (22/12 t.e.m. 6/01)

Technopolis is gesloten op 25 december en 1 januari!

Met één dag kom je in Technopolis niet toe, zovéél om te ontdekken! Hieronder geven we een overzicht van ons aanbod tijdens de kerstvakantie. We zijn dagelijks open van 9u30 tot 17u, ook op zondag. Technopolis is enkel gesloten op 25 december en 1 januari.

Tentoonstellingen

Alle tentoonstellingen zijn doorlopend open van maandag tot en met zondag, van 9u30 tot 17u.

Vergeet je RFID-armbandje niet!

Wist je dat heel wat van onze interactieve opstellingen uitgerust zijn met RFID (Radio Frequency Identification) technologie? Neem bij het binnengaan een RFID-armbandje, houd het tegen de scanner van de opstelling die je wil uittesten, voer één keertje je gegevens in en je ontvangt de resultaten van je experimenten in je mailbox!

Show

Tijdens onze verfrissende shows laten onze edutainers je aan de hand van bijzonder indrukwekkende en verrassende experimenten versteld staan van wetenschap.

Demo’s

Soms moet je dingen gewoon zien om ze te geloven. We demonstreren je wetenschappe-leuke principes waarvan je haar letterlijk rechtop gaat staan.

Nieuwe uitdaging in het Atelier

Laat je inspireren in ons Atelier (vanaf 8 jaar). Daar kan je terecht om met de tools van een echte doe-het-zelver je creativiteit de vrije loop te laten.

Tijdelijk geen workshops in het Lab

Voorlopig bieden we geen workshops in het Lab aan. We zoeken naar een permanente oplossing, zodat het Lab zo snel mogelijk terug open kan. Sorry voor het ongemak!

 

Waar vind ik het dagprogramma tijdens mijn bezoek?

Je vindt het volledige dagprogramma op de verticale schermen in de tentoonstellingsruimte. Bovendien worden alle wetenschapsshows en demo's voor aanvang omgeroepen. Zo hoef je niets te missen!

Download alvast je grondplan!

Programma onder voorbehoud

We doen ons uiterste best om ons dagprogramma te garanderen. In uitzonderlijke situaties kunnen bovenstaande tijdstippen wijzigen.

phone Dit programma is geldig tijdig de kerstvakantie, van zaterdag 22 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019.

Koop je tickets goedkoper online!

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien loop je zo je de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.