Technopolis is gesloten
slide

Dagprogramma

Geldig van 7/01 t.e.m. 1/03

Met een dag kom je in Technopolis niet toe, zovéél om te ontdekken! Hieronder geven we een overzicht van ons aanbod. Technopolis is dagelijks open van 9u30 tot 17u, ook op zondag.

Interactieve tentoonstellingen

Alle tentoonstellingen zijn doorlopend open van maandag tot en met zondag, van 9u30 tot 17u.

Vergeet je RFID-armbandje niet!

Wist je dat heel wat van onze interactieve opstellingen uitgerust zijn met RFID (Radio Frequency Identification) technologie? Neem bij het binnengaan een RFID-armbandje, houd het tegen de scanner van de opstelling die je wil uittesten, voer één keertje je gegevens in en je ontvangt de resultaten van je experimenten in je mailbox!

Show

Tijdens onze shows laten edutainers je aan de hand van bijzonder indrukwekkende en verrassende experimenten versteld staan van wetenschap.

Demo's

Soms moet je dingen gewoon zien om ze te geloven. We demonstreren je wetenschappe-leuke principes waarvan je haar letterlijk rechtop gaat staan.

Workshops in het Lab

Gek van chemie? Dan heb je geluk, want 2019 is voor Technopolis het jaar van de chemie

Tijdelijk geen workshops in het Atelier

Ons Atelier is voorlopig een tijdje gesloten. We zoeken naar een goede oplossing, zodat het Atelier permanent terug open kan. Sorry voor het ongemak!

Waar vind ik het dagprogramma tijdens mijn bezoek?

Je vindt het volledige dagprogramma op de verticale schermen in de tentoonstellingsruimte. Bovendien worden alle wetenschapsshows en demo's voor aanvang omgeroepen. Zo hoef je niets te missen!

Nu al nieuwsgierig wat je waar kan terugvinden? Download dan alvast ons grondplan!

Programma onder voorbehoud

We doen ons uiterste best om ons dagprogramma te garanderen. In uitzonderlijke situaties kunnen bovenstaande tijdstippen wijzigen.

Dit programma is geldig tot en met vrijdag 1 maart.

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.