Navigeer dropdown

Je gaat op ontdekking in Technopolis met dit staaltje spitstechnologie rond je pols. Door je te registreren aan aanmeldpunten worden al je acties aan de interactieve opstellingen verzameld. Thuis herbekijk je ze via een link naar je persoonlijke webpagina op My Technopolis.

Om je bezoek aan de thematentoonstelling nog persoonlijker en unieker te maken, ontvang je aan het onthaal een armbandje waarmee je je zeer gemakkelijk registreert aan de opstellingen.

Na registratie wordt het armbandje gelinkt aan je e-mailadres. Je hoogtechnologische armband houdt de resultaten van je experimenten automatisch bij en plaatst ze op een persoonlijke Technopolis-resultatenpagina.

Na je bezoek ontvang je in je mailbox een link naar die persoonlijke My Technopolis-pagina met jouw scores, geluidsfragmenten, foto’s en filmpjes.

Een fijne herinnering aan je experimenteerervaringen in Technopolis! Trots op je heldendaden? Deel ze dan op sociale media en overtuig je vrienden om de volgende keer gewoon mee te komen!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.