Navigeer dropdown

Op zoek naar de perfecte congreslocatie? Dan is Technopolis zonder meer jouw eerste keuze. Met ons uitgebreid en gevarieerd aanbod van zalen, moderne infrastructuur en ons professionalisme voldoen wij aan al jouw wensen. Ontdek al onze troeven en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Technopolis: de congreslocatie bij uitstek!

Om te beginnen beschikken we over een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod aan multifunctionele congreszalen die allemaal vrij in te richten zijn en onbeperkt gecombineerd kunnen worden. Alle ruimtes zijn voorzien van alle comfort en de nodige apparatuur, zoals beamers, beeldschermen en een moderne geluidsinstallatie. Daarnaast  ademen het Technopolis-gebouw en al haar ruimtes creativiteit, inspiratie en dynamiek uit en is onze centrale ligging een zeer grote troef. Al deze factoren maken van Technopolis een top-notch congreslocatie.

Unieke congreslocatie met breed aanbod aan moderne ruimtes

We hebben 12 verschillende zalen voor jou in aanbieding van 20 tot 700 m² met een capaciteit gaande van 10 tot 700 personen. Dankzij onze uitgebreide technische mogelijkheden en de diversiteit aan congresruimtes, kan je alle kanten op. Congressen, seminars, productvoorstellingen en netwerkevents,... alles is mogelijk. De combinatie tussen de inspirerende setting, de grote diversiteit in ons aanbod aan ruimtes én de bijzonder gunstige ligging doet het je al vermoeden: een betere congreslocatie dan Technopolis vind je niet!  

Ontdek al onze zalen

12 zalen, oneindig veel mogelijkheden! Klik door naar ons overzicht van alle zalen die je kan huren, en ontdek telkens alle voorzieningen en de capaciteit per zaalopstelling. 

Praktisch

Naast zaalverhuur hebben we nog heel wat meer in petto om van jouw evenement een echte topper te maken:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

En ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie! Onze afdeling Evenementen bespreekt graag jouw wensen.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.