Navigeer dropdown

Zin in een dagje weg met de kids? Trek er op uit en ga een dagje weg met de kinderen naar Technopolis! Kies voor een daguitstap vol avontuur, fun en actie!

Daguitstapje met de kinderen?

Een daguitstap naar Technopolis wordt sowieso één van de leukste daguitstappen die je ooit met de kinderen zal gemaakt hebben! Plan nu een dagje uit en stort jullie samen in een onvergetelijk wetenschapsavontuur!

De leukste daguitstap? Die beleef je in Technopolis!

Dé place to be voor een bangelijke én leerrijke daguitstap? Dat is Technopolis! Waar anders kunnen jij en je kinderen gave gadgets maken, robots programmeren, aan de slag gaan als echte wetenschappers, een reuzegrote kettingreactie in gang zetten én de mysteries van de natuur ontdekken? Plan dus snel je daguitstap naar Technopolis!

 

img

Workshops in het Atelier

ln ons Atelier wend je al je creatieve skills aan en ontwerp je de coolste gadgets. Bovendien ga je er aan de slag met robots die je zelf leert programmeren, zodat ze jouw commando's exact uitvoeren. 

img

Workshops in het Lab

Labojas, handschoenen, veiligheidsbril? Check!  Klaar om als een echte wetenschapper aan de slag in ons Lab? Leef je uit met leuke experimenten en chemische proefjes in één van onze workshops!

img

Wetenschapsshow: 'Een halfuur natuur'

Waarom geven vuurvliegjes licht? Hoe halen bijen nectar uit een bloem? Alle natuurmysteries worden tijdens onze show op spectaculaire wijze ontrafeld!  

img

Kettingreactie

Wat een reeks alledaagse gebruiksvoorwerpen allemaal kan teweegbrengen... Je gelooft je ogen niet! Zet zelf onze gigantische kettingreactie in gang  en wees getuige van een knaller van een finale!

Dagprogramma

Dit  alles is nog maar het topje van de ijsberg. In Technopolis zorgen we voor een goed gevuld dagprogramma! Ontdek snel wat je hier nog allemaal op 1 dag kan beleven en vertrek goed voorbereid op wetenschapsavontuur!

Praktisch

Openingsuren: doorlopend, van maandag tot en met zondag, van 9u30 tot 17u,  met uitzondering van kerst- en nieuwjaarsdag en de eerste volledige werkweek van september.

Prijs:  alle activiteiten van ons dagprogramma zijn inbegrepen in je dagticket

Doelgroep: jong en oud

Bestel je tickets online

Ga als eerste op ontdekking in Technopolis. Bestel je tickets eenvoudig online en vermijd lange wachtrijen.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.