Technopolis is gesloten
slide

Word jij onze 5 miljoenste bezoeker?

Houd de teller in de gaten en win een VIP-behandeling!

Ja, je leest het goed: vijf miljoenste! Bijna zoveel mensen beleefden al een wetenschappe-leuke tijd in Technopolis. Met interactieve tentoonstellingen en creatieve workshops, indrukwekkende shows en verrassende demo's. Treed in hun voetstappen en misschien word jij wel de vijf miljoenste bezoeker! De vijf miljoenste bezoeker leggen we extra in de watten!

img

Wil jij de gelukkige zijn?

Hou dan de teller in de gaten. Die telt elke dag af naar die vijf miljoenste bezoeker. Plan je bezoek dus goed!

  

Aantal bezoekers gisteren na sluitingstijd:

4 999 229

Ben jij de 5 miljoenste bezoeker?

Dan wacht een speciaal Technopolis-team je op voor een feestelijk onthaal! Om te starten brouw jij je eigen alcoholvrije experimentele cocktail waar je het helemaal warm van krijgt! Daarna neemt je persoonlijke edutainer jou en je vrienden of familieleden de hele dag op sleeptouw en val je van de ene verbazing in de andere.

Experimenteerplezier vanop de 1e rij!

Jij bent het eerste proefkonijn van de dag tijdens de Van de Graaff demo! Sta 's morgens niet te lang voor de spiegel, want we zijn van plan je haren helemaal rechtop te zetten... Daarna steek je zelf de handen uit in ons Atelier waar je met de tools van een echte doe-het-zelver aan de slag gaat. Je mag al je creaties mee naar huis nemen! Ook in het Lab steek je de handen uit de mouwen tijdens een reeks uitdagende workshops. Trek een labojas aan en maak glibberwormen, haal zand en zout uit elkaar en ontdek het geheim van de zwarte stift.

Tegen de middag heb je ongetwijfeld reuzehonger gekregen van al die experimenten. Daarom staat er ’s middags in het restaurant een heerlijk feestmaal mét taart op je te wachten.

Kun je er weer tegenaan? In de namiddag gunnen we je een exclusieve blik achter de schermen. Daarna ga je verder op ontdekkingstocht in de tentoonstellingsruimte en probeer je alle opstellingen uit. En tijdens onze twee wetenschapsshows zit je op de eerste rij en voer je zelf enkele spectaculaire experimenten uit. Daarna zet jij eigenhandig met een rolmeter een hele Kettingreactie in gang! 

Hop naar de shop...

Op het einde van deze adembenemende dag krijg je € 100 om in onze shop toffe gadgets, leerrijke bouwpakketten en hachelijke hersenbrekers te kopen. Bovendien ga je naar huis met een vriendenabonnement op zak. Om nog eens terug te komen met vrienden en familie.

img
img

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Openingsuren en bereikbaarheid

Technopolis is élke dag open van 9u30 tot 17u, ook op zon- en feestdagen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto en via het openbaar vervoer.

Bestel je tickets online

Met je tickets al op zak, sta je klaar om naar Technopolis te komen van zodra de teller de 5 miljoen nadert!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.