Navigeer dropdown

Op zaterdag 25 november om 15u45 wagen we ons aan een heus wereldrecord! En niet zomaar een record. We gaan de hoogste olifantentandpastafontein ooit maken! Die moet hoger worden dan 5 meter... Benieuwd of het lukt? Of vraag jij je nu gewoon af wat in hemelsnaam olifantentandpasta is? Allebei prima redenen om het spektakel te komen aanschouwen. Samen met MNM, want die is er bij om tijdens Planeet De Cock live verslag uit te brengen!

  

Bezoek ons de dag nadien voor € 1!

De dag ná onze wereldrecordpoging - zondag 26 november - is het Dag van de Wetenschap! En dat vieren we hier heel uitgebreid. 

Het beste van al? Er is geen reden om te kiezen voor de wereldrecordpoging op zaterdag OF de Dag van de Wetenschap op zondag! Want op zondag 26 november kan je voor € 1 Technopolis bezoeken, op voorwaarde dat je je ticket online koopt. Dat is inclusief alle workshops en proeven! Katsjing!

Jouw symbolische euro gaat rechtstreeks naar Bednet.

Kan je er niet bij zijn?

Niet getreurd. Volg het hele gebeuren LIVE mee op onze Facebookpagina vanaf 15u30! 

Kom voor € 1 naar de Dag van de Wetenschap in Technopolis!

Koop nu al je online tickets voor de Dag van de Wetenschap op zondag 26 november in Technopolis! Zo profiteer je van een uitzonderlijke tarief van € 1 per ticket. Let op: deze uitzonderlijke korting is enkel van toepassing op online tickets, deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties en je tickets zijn enkel geldig voor een bezoek op zondag 26 november.

In samenwerking met

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.