Technopolis is gesloten

#InMijnElement tijdens het jaar van de chemie

Ontdek o.a. onze gloednieuwe Mendelejev-game!

Wat is jouw favoriete element? Stof om over na te denken! Zeker nu de tabel van Mendelejev dit jaar 150 kaarsjes uitblaast. Voor Technopolis is 2019 niet alleen het jaar van de tabel der tabellen, maar ook het jaar van de chemie. Dat betekent een jaar gevuld met knallers, explosieve experimenten en – nog meer dan anders – bijzonder interessante ‘materie’!

Kom jouw favoriete element ontdekken!

Technopolis viert #hetjaarvandechemie

Tijdens het jaar van de chemie trakteren we je niet enkel op een gloednieuwe Mendelejev-game in Technopolis! 

img

Volg ons [O]nline

Zet jezelf schrap om serieus verwend te worden met interessante chemieweetjes én proefjes op Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter. Voor je wekelijkse portie science hacks, facts en maffe experimenten is er slechts 1 adres: ons YouTube-kanaal! Ook op onze blog is er geen ontkomen aan weetjes over chemie.

img

[Ga] thuis aan de [S]lag

Klaar om de theorie aan de praktijk te toetsen? Speciaal voor jou verzamelden we de spannendste proefjes rond chemie in onze proefjesdatabank! Een kleine veiligheidswaarschuwing: onze proefjes zijn bijzonder verslavend!

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.