Navigeer dropdown

Je wil je feest laten doorgaan op een unieke feestlocatie en je bent nog op zoek naar de geknipte feestzaal? Dan ben je in Technopolis aan het juiste adres! We verhuren 12 sfeervolle feestzalen met een capaciteit gaande van 10 tot 700 personen. Ondek snel alle mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

1 unieke feestlocatie, 12 feestzalen, oneindig veel mogelijkheden

De organisatie van élk feest begint bij het huren van de perfecte feestzaal. Om jouw feest tot een klinkend succes te maken, hebben we 12 feestzalen die we graag volledig naar jouw smaak en voorkeur inrichten. De mogelijkheden zijn hierbij onbeperkt! Als specialist in het verhuren van feestzalen, weten we het beter dan wie ook:  bij het huren van een feestruimte mag er niet over één nacht ijs worden gegaan. Daarom staan we steeds open voor al jouw suggesties, ideeën en vragen omtrent de inrichting, aankleding, catering van de feestzaal en denken we uiteraard graag op alle vlakken met je mee!  

Een feestzaal huren? Laat je feest knallen in de zaal van je dromen

Kies je ervoor om een feestzaal te huren in Technopolis? Dan laat je je feest plaatsvinden in een originele setting die ongewijfeld bij al je gasten in de smaak zal vallen. Het Technopolis-gebouw spreekt namelijk sowieso tot ieders verbeelding. Bovendien hebben al onze feestzalen een trendy, maar toch gezellige uitstraling en ademen ze stuk voor stuk sfeer en dynamiek uit. Dit alles maakt Technopolis tot een absoluut unieke feestlocatie. 

Ontdek al onze zalen

12 zalen, oneindig veel mogelijkheden! Klik door naar ons overzicht van alle zalen die je kan huren, en ontdek telkens alle voorzieningen en de capaciteit per zaalopstelling. 

Praktisch

Naast zaalverhuur hebben we nog heel wat meer in petto om van jouw evenement een echte topper te maken:

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.