Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00
slide

Kindermuseum Technopolis

Aankomen moet!

Technopolis is geen gewoon kindermuseum. In gewone musea is het immers van ‘kijken mag maar aankomen niet’. Terwijl bij ons eigenlijk het tegenovergestelde geldt: aankomen moet! Dat is net wat zo plezierig is aan ontdekken en experimenteren in Technopolis.

Ja, Technopolis is een kindermuseum want je kids komen gegarandeerd met een hoofd vol opgedane kennis weer buiten: elk experiment en elke opstelling wordt bovendien helder uitgelegd en de uitleg van onze edutainers zit boordevol interessante weetjes. Maar, nee, Technopolis is geen saaie plaats waar je stil en braaf moet zijn. Hier draait alles om spelenderwijs ontdekken. Ravotten mag dus!

Welk kindermuseum heeft een reuzeknikkerbaan?

Maar we weten allemaal dat je pas écht goed onthoudt wat je zélf hebt geprobeerd. Daarom mag je in  ons kindermuseum aan alle opstellingen komen. Je mag de auto’s op de racebaan zélf besturen en de metalen ballen in onze reuzeknikkerbaan zélf in gang rollen. Testen hoe de  zwaartekracht en evenwicht werken? Dat zie je hier niet op een filmpje maar ontdek je door over een kabel te fietsen, tien meter boven de grond! Of door een personenwagen op te tillen samen met je vrienden.

Object reference not set to an instance of an object.

Ontdek wat je hier allemaal kan beleven! Plan je bezoekje

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.