Navigeer dropdown

Je bent vandaag toe aan een gezonde dosis aan fun en avontuur en hunkert dan ook naar een leuke daguitstap in Vlaanderen? Stop je zoektocht naar leuke uitstapjes en breng een bezoek aan Technopolis!

Een dagje Technopolis: meer dan een leuke uitstap

Gave gadgets maken, robots programmeren, als een echte wetenschapper aan de slag gaan in ons Lab, een reuzegrote kettingreactie in gang zetten én alle mysteries van de natuur ontdekken... Je merkt het: een bezoek aan Technopolis is zo veel meer dan gewoon een leuke daguitstap! Een uitstap naar Technopolis is zonder meer een onvergetelijke topervaring die je ongetwijfeld nog heel lang zal bijblijven. Wedden dat jouw uitstap na afloop nog een hele poos hét gespreksonderwerp zal zijn?

Leuke uitstap naar Technopolis: het summum van alle uitstapjes in Vlaanderen

Tijdens een leuke uitstap naar Technopolis beleef je non-stop op avonturen, ga je op ontdekking én steek je ongelooflijk veel op. Die mix van dolle fun met het leerrlijke aspect zorgt er dan ook voor dat een leuke uitstap naar Technopolis zoveel méér te bieden heeft dan andere uitstapjes in Vlaanderen. Je kan er dus van op aan dat een daguitstap naar Technopolis de 'top op the bill' is op vlak van leuke uitstapjes. 

 

img

Workshops in het Atelier

ln ons Atelier wend je al je creatieve skills aan en ontwerp je de coolste gadgets. Bovendien ga je er aan de slag met robots die je zelf leert programmeren, zodat ze jouw commando's exact uitvoeren.

img

Workshops in het Lab

Labojas, handschoenen, veiligheidsbril? Check!  Klaar om als een echte wetenschapper aan de slag in ons Lab? Leef je uit met leuke experimenten en chemische proefjes in één van onze workshops!

img

Wetenschapsshow: 'Een halfuur natuur'

Waarom geven vuurvliegjes licht? Hoe halen bijen nectar uit een bloem? Alle natuurmysteries worden tijdens onze show op spectaculaire wijze ontrafeld! 

img

Kettingreactie

Wat een reeks alledaagse gebruiksvoorwerpen allemaal kan teweegbrengen... Je gelooft je ogen niet! Zet zelf onze gigantische kettingreactie in gang  en wees getuige van een knaller van een finale!

Dagprogramma

Dit  alles is nog maar het topje van de ijsberg. In Technopolis zorgen we voor een goed gevuld dagprogramma! Ontdek snel wat je hier nog allemaal op 1 dag kan beleven en vertrek goed voorbereid op wetenschapsavontuur!

Praktisch

Openingsuren: doorlopend, van maandag tot en met zondag, van 9u30 tot 17u,  met uitzondering van kerst- en nieuwjaarsdag en de eerste volledige werkweek van september.

Prijs:  alle activiteiten van ons dagprogramma zijn inbegrepen in je dagticket

Doelgroep: jong en oud

Bestel je tickets online

Ga als eerste op ontdekking in Technopolis. Bestel je tickets eenvoudig online en vermijd lange wachtrijen.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.