Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00
slide

Het leukste pretpark bouw je zelf

Haal de creatieve geest in jezelf boven!

Niets is leuker dan een pretparkbezoek op een zomerdag. Tenzij … een raket afvuren. Of een videoclip opnemen. Of een knikkerbaan besturen met je hersenen. En wie écht op zoek is naar kriebels in de buik, mag altijd op onze vliegende fiets kruipen!

Vergeet de rollercoaster van het pretpark (daar moet je toch altijd maar lang aanschuiven). Vandaag ga je een auto optillen met niets anders dan je eigen spierballen. En je gaat muziek maken op reusachtige instrumenten. En sporen van konijnen volgen over betonnen paadjes. En foto’s maken met de energie van je coolste dansmoves. En deejayen en auto’s ontwerpen en … een pretpark bouwen. 

Pretpark voor volwassenen!

Dacht je dat alleen kinderen zich amuseerden in Technopolis? Mis! Wedden dat je zélf ook even wil uittesten hoe het klinkt als je met een ISS-ruimtevaarder telefoneert? Of dat je wil bewijzen dat jouw reukorgaan beter ontwikkeld is dan dat van je kinderen en dat jij de juiste ingrediënten wél bij de juiste snoepjes kunt plaatsen? En als het écht allemaal wat veel wordt, stuur je je bengels gewoon op avontuur door de experimenten, en ga jij voor een koffietje in de cafetaria.

Object reference not set to an instance of an object.

Ontdek wat je hier allemaal kan beleven! Plan je bezoekje

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.