Navigeer dropdown

In Technopolis doe je nooit twee keer hetzelfde: wij blijven ons aanbod in de hoofdtentoonstelling vernieuwen, waardoor een klasbezoek telkens een andere invulling krijgt. Onze hoofdtentoonstelling is een mix van originele en interactieve opstellingen die de rol van wetenschap en technologie in het dagelijkse leven duidelijk maken.

Enkele toppers uitgelicht...

img

Zet een vliegtuig aan de grond

Zet jij zonder klamme handen een vliegtuig aan de grond? Vlieg zelf naar je favoriete vakantiebestemming... met onze hoogtechnologische vliegsimulator!

img

Bloedstollend avontuur in virtual reality

Zet een virtual reality-bril op je snoet en fiets boven een gapend ravijn tussen 2 pieken van de Grand Canyon onder een schroeiend hete zon tussen de roofvogels. Alleen voor de durvers!

img

Fiets op een kabel

Durf je zonder knikkende knieën op vijf meter hoogte op een kabel in onze tentoonstellingsruimte fietsen? Neem plaats op onze fiets en ontdek waarom de fiets niet zomaar uit balans geraakt!

img

Maak kennis met onze robot!

De levensgrote robot in onze tentoonstellingsruimte tapt moppen, imiteert zonder enige moeite jouw favoriete filmpersonages en beschikt over een heel arsenaal aan trucjes! Zo kan je hem van kleur doen veranderen, zijn ogen doen rollen of hem jouw bewegingen laten volgen...

Tel met je klas mee af naar...

Praktisch

  • Doelgroep: alle leerjaren en alle graden
  • Prijs: gratis, inbegrepen in je dagticket

Reserveer je klasbezoek online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.