Navigeer dropdown

In Technopolis doe je nooit twee keer hetzelfde: wij blijven ons aanbod in de hoofdtentoonstelling vernieuwen, waardoor je bezoek telkens een andere invulling krijgt. Onze hoofdtentoonstelling is een mix van originele en interactieve opstellingen die de rol van wetenschap en technologie in het dagelijkse leven duidelijk maken.

Enkele toppers uitgelicht...

img

Zet een vliegtuig aan de grond

Zet jij zonder klamme handen een vliegtuig aan de grond? Vlieg zelf naar je favoriete vakantiebestemming... met onze hoogtechnologische vliegsimulator!

img

Bloedstollende fietsrit!

Durf je zonder knikkende knieën op vijf meter hoogte op een kabel in onze tentoonstellingsruimte fietsen? Ook als dat in virtual reality over de Grand Canyon tussen de roofvogels is? Zet een VR-bril op je snoet en fiets boven een gapend ravijn tussen 2 pieken van de Grand Canyon onder een schroeiend hete zon!

img

Experimenteren met water

Op zoek naar waterpret waar je iets van bij leert? Het is maar een woord. Rep je naar onze Waterzone en experimenteer er met water!

Tel jij mee af naar...

img

Speel met licht en geluid

Naarmate de winter dichterbij komt, word je omringd door licht en muziek: de verlichting in de straten en de huizen, de kersthits op de radio…

phone Vanaf de kerstvakantie
img

Iedereen sportheld!

Volgend jaar is het weer zover: dan gaan de beste voetbalploegen ter wereld de strijd aan tijdens het wereldkampioenschap in Rusland. Technopolis bezorgt je een sportzomer in eigen land, want bij ons ben jij de atleet. Vlieg door de lucht met een deltavlieger, bedwing de hoogste rotswanden of word de held van je eigen sportvideo.

phone Vanaf 1 juni 2018

Praktisch

Doelgroep: jong en oud
Prijs: gratis, inbegrepen in je dagticket

phone doorlopend, van maandag tot en met zondag, van 9u30 tot 17u

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Bestel je tickets online

Loop de rij aan de kassa voorbij en gun jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.