Navigeer dropdown

Van bijzonder stijlvol tot informeel of basic, in Technopolis ben je altijd aan het juiste adres voor de organisatie van je bedrijfsfeest, corporate event of team event. Steeds hanteren we de scherpste prijzen en garanderen we een uitstekende service. Laat je overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

 

 

Jouw bedrijfsfeest op een unieke locatie met een oneindigheid aan mogelijkheden

Het ultieme recept voor een geslaagd bedrijfsfeest? Een sfeer- en stijlvolle locatie, overgoten met een uitstekende service en omkadering Als ervaren organisatoren van bedrijfsfeesten van allerlei aard en kaliber, verzekeren we je dat de organisatie van jouw bedrijfsevent in de beste handen is. Aangezien de mogelijkheden omtrent de inrichting, aankleding en catering van je bedrijfsfeest onbeperkt zijn, staan we steeds paraat voor al jouw vragen en suggesties. Photobooths, tot foodtrucks, vuurspuwers,... Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. Maak dus gerust je stoutste dromen waar en verras je collega's met een bedrijfsfeest om u tegen te zeggen.  

Jouw partner voor alle team events

Paintballen, kajakken,... Kies eens voor iets anders dan de traditionele teamactiviteiten en ga voor een teamactiviteit die de samenhang en sfeer tussen al je collega’s pas écht vergroot! Naast de organisatie van bedrijfsfeesten zijn we namelijk ook gespecialiseerd in team events. Laat je team event doorgaan in Technopolis en kleur je dag helemaal in zoals je het zelf wil. Ontdek hieronder snel al onze formules en boek je team event!

Ontdek al onze zalen

12 zalen, oneindig veel mogelijkheden! Klik door naar ons overzicht van alle zalen die je kan huren, en ontdek telkens alle voorzieningen en de capaciteit per zaalopstelling. 

Praktisch

Naast zaalverhuur hebben we nog heel wat meer in petto om van jouw evenement een echte topper te maken:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

En ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie! Onze afdeling Evenementen bespreekt graag jouw wensen.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.