Navigeer Sluit

Technopolis is gesloten
slide

Koop een Technopolis-abonnement

En krijg je voortaan 40% korting in alle Plopsaparken!

De Plopsa-parken combineren de magie van Studio 100 met het plezier van leuke attracties op kindermaat. Ontmoet je favoriete Plopsa-figuur tijdens een onvergetelijke meet & greet en ga uit de bol tijdens één van de knotsgekke liveshows. Duizend-en-één kriebels voor jong en oud!

NIEUW: Heidiland, nog méér Plopsaland!

Plopsaland De Panne verwelkomt je in de gloednieuwe themazone ‘Heidiland’ waarin Heidi de hoofdrol speelt. Raas er tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de rails van de houten coaster ‘Heidi The Ride’ of maak een beestige rit op de Dierenmolen. Je wordt er volledig ondergedompeld in de sfeer van een Zwitsers bergdorpje! Hou je klaar om de andere 50 adembenemende thema-attracties te ontdekken! Vlieg in twee seconden van nul naar negentig kilometer per uur op Anubis The Ride, tuimel als een echte piraat het water in op de SuperSplash of beklim als een stoere Viking met Halvar de rotsen van de Grote Golf.

Plopsaqua De Panne 365 dagen per jaar open

Neem een duik in Plopsaqua De Panne, het coolste waterpark van het land, met maar liefst 4 zwembaden en 6 glijbanen. Voortaan elke dag geopend!

Binnen- en buitenpret

Plopsa Indoor Hasselt, het enige overdekte themapark van België, staat garant voor je eerste kriebels. Weer of geen weer, buitengewoon veel binnenpret! Plopsa Coo aan de beroemde Watervallen van Coo tenslotte herbergt een 20-tal attracties die prachtig geïntegreerd zijn in de schitterende Ardense natuur. Een waterval van avontuur! 

Koop een Technopolis-abonnement!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.