Navigeer dropdown

Je wil er samen met het hele gezien een spannend en origineel weekend van maken, maar je hebt even geen inspiratie en je weet niet wat te doen? Je kan inderdaad altijd naar een pretpark of een indoor speeltuin, maar wat dacht je van een avontuurlijk dagje uit naar Technopolis met het hele gezin! Als je namelijk echt wil dat iedereen zich te pletter amuseert, is een weekenduitstapje naar Technopolis het ideale idee!

Wat te doen in het weekend? Plan een dagje uit naar Technopolis!

Gun jezelf en het hele gezin een weekend om nooit meer te vergeten! Ontsnap even aan de typische knusse, luie weekendsfeer en plan een dagje uit naar Technopolis. Waarom een uitstap naar Technopolis een uitstekend idee is? Omdat er hier elk weekend bijzonder veel te beleven valt! Fietsen op een kabel van 5 meter hoog, jezelf opsluiten in een zeepbel, een dutje doen op een spijkerbed,... je kan het het allemaal meemaken als je een dagje uit naar Technopolis inplant! Bovendien kan je ook in het weekend deelnemen aan allerlei superleuke workshops, die alle inbegrepen zijn in de toegangsprijs! Waar wacht je dus nog op! 

Een weekend vol avontuur

Vergeet pompoenen, spoken en heksen! Het is tijd   om je herfstvakantie een échte spannende boost te geven! Stop dus met zoeken naar  de ideale uitstap en kom in de herfstvakantie naar Technopolis! Dacht je trouwens dat Halloween in Technopolis maar niks is voor mama, papa,  opa of oma? Dan heb je het flink mis.  Op onze workshops en opstellingen staat namelijk geen maximumleeftijd! Plan dus snel je uitstap, koop online tickets en kom zo  angstaanjagend snel bij ons binnen!

Praktisch

Wanneer: elke dag van het jaar, ook op zondag! Technopolis is enkel gesloten op 1 januari, 25 december en de 1e werkweek van september.

Openingsuren: van 9u30 tot 17u

Tarief: 

  • €  0 (tot 3 jaar)
  • €  12.50 (vanaf 3 t.e.m. 11 jaar)
  • €  16 (vanaf 12 jaar)

Object reference not set to an instance of an object.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.