Navigeer dropdown

Het weekend van 25 en 26 november wordt wetenschappe-leuk! Want dan viert Technopolis niet gewoon de Dag van de Wetenschap, maar het Weekend van de Wetenschap! Met heel wat voor jou in petto: ben je er klaar voor?

In Technopolis is het zowat elke dag van het jaar "Dag van de Wetenschap"! Daarom maken we er een erezaak van om écht alles uit de kast te halen en er niet alleen een knaller van een dag van te maken, maar een knaller van een weekend waarover nog lang zal nagepraat worden! Méér nog, tijdens het Weekend van de Wetenschap gaan wereldrecords verbroken worden en... MNM is er op zaterdag bij om live verslag uit te brengen!

Benieuwd hoe jij kan meedoen aan onze workshops én hoe je Technopolis mee in het Guiness Book of World Records kan doen belanden? Lees dan vooral verder!

Een recordweekend!

img

Hoogste olifantentandpastafontein

We wagen ons aan een heus wereldrecord. Onze missie? De hoogste olifantentandpastafontein maken. “Olifanten-wat?”. Bekijk hieronder maar eens hoe dat eruitziet. Een ding staat vast: het wordt een spektakel dat jij met eigen ogen zal willen aanschouwen!

phone Zaterdag 25 november
img

Hoe behendig ben jij met Lego?

Maak de meesterbouwer in jezelf wakker, want op zondag 26 november ga jij aan de slag. Fluitje van een cent? Denk er dan aan dat je maar één hand mag gebruiken. De snelste bouwer krijgt eeuwige roem in het Guinness Book of World Records. Vestig jij een nieuw record?

phone Zondag 26 november

Een weekend vol verrassingen

img

Live uitzending Planeet De Cock

MNM strijkt in de namiddag van 25 november bij ons neer voor een live-uitzending van Planeet De Cock. Geen toeval, want op de Dag van de Wetenschap trekken wij alle registers open!

phone Zaterdag 25 november, van 14u tot 17u
img

Workshops, workshops...

en nog eens workshops! Tijdens het Weekend van de Wetenschap in Technopolis kan je er niet om heen: je stuit op de ene verbluffende workshop na de andere. Maak de wetenschapper in je wakker en voer de meest waanzinnige experimenten uit!

Meer info volgt!

phone Zondag 26 november

Praktisch

Prijs: gratis, alle activiteiten zijn inbegrepen in je dagticket 

Binnenkort krijg je een overzicht van alle activiteiten op de Dag van de Wetenschap in heel Vlaanderen en Brussel!

phone Op zaterdag 25 en zondag 26 november 2017

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Bestel je tickets online

Mis het Weekend van de Wetenschap niet!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.