Navigeer dropdown

Ziek? Dankzij jouw uitvinding niet meer!

Een neuslijm die die vervelende loopneus meteen oplost? Of een gel die een breuk in  amper één seconde heelt? Heb jij goede ideeën om ziektes en aandoeningen  de wereld  uit te helpen?  Dan is de tekenwedstrijd van Bayer en Technopolis  zeker iets voor jou! Stuur ons een  tekening van jouw uitvinding die ons in een mum van tijd weer gezond maakt en wie weet  wordt je creatie wel uitgekozen door Niels Destadsbader, die als ervaren talentenjager van  Belgium’s got Talent en K3 zoekt K3 mee in onze jury zit.  Dokter in spe? Teken zeker mee!

Wat kan je winnen?

Niels kiest samen met het team van  Bayer en Technopolis 25 winnaars, onderverdeeld in 3 leeftijdscategorieën  (6-9 jaar, 10-12 jaar, 13-14 jaar).  

De beste tekenaar-uitvinder wordt  bovendien beloond met een Samsung  Galaxy Tab S2 (t.w.v. 349 euro). De  tweede  plek is goed voor een Beats hoofdtelefoon  (t.w.v. 189 euro), de derde voor een  Fujifilm Instax mini instant camera (t.w.v. 69 euro).

De 22 andere winnaars krijgen  een duoticket voor Technopolis (t.w.v. 23 euro) én het superleuke spel ‘Mijn  Lichaam’. 

Het loont bovendien om je tekening  zo snel mogelijk in te sturen. Want we  trakteren de 150 eerste inzendingen  samen met alle winnaars op een  exclusieve  wetenschapsshow met Niels  Destadsbader tijdens de prijsuitreiking op  woensdag 9 november in Technopolis.

 

 

 

Hoe kan je deelnemen?

Je bent tussen 6 en 14 jaar.  Stuur je tekening voor vrijdag 21 oktober 2016 naar:

RCA Group
Bayer Tekenwedstrijd
Koningin Astridlaan 38
3500 Hasselt

Vermeld goed leesbaar op de achterkant: voornaam en naam, leeftijd (dag, maand, jaar), adres, telefoonnummer en e-mailadres van de deelnemer of één van de ouders.*

• De tekening moet A4- of A3-formaat zijn.

• Er is geen beperking in het gebruik van tekenmateriaal.

• Je kan enkel originele tekeningen insturen, digitale bestanden zijn niet geldig.

• De tekening mag niet zijn ingezonden voor een andere wedstrijd.

(*)  We gebruiken deze info enkel om contact met je op te nemen indien je gewonnen hebt en om je uit te nodigen voor de show in Technopolis.

Lees hier het complete wedstrijdreglement

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.