Navigeer dropdown

Vanaf
€ 2,50

Koop nu je tickets

Cake, taart, een lekker knapperig versgebakken brood… JAMMIE! Het rook nog nooit zo lekker bij Technopolis!

Je hebt nu misschien al zin om naar de bakker of de supermarkt te rennen. Maar voor je dat doet, heb je er al eens bij stilgestaan hoe de bakker of supermarkt aan al dat lekkers komt… Het groeit toch niet aan de bomen!? Of wel?

Als je ooit al bijvoorbeeld cake gebakken hebt, dan weet je dat het niet zo eenvoudig is! Nog een vraagje: kan je met minder suiker ook een lekkere cake maken? Natuurlijk steek je ook zelf de handen uit de mouwen zodat je op het einde kan proeven van je eigen, lekkere wetenschap.

Vergeet dus heel even reageerbuizen en microscopen. Tijdens onze Kinderlezing op 11 juni experimenteren we samen met professor Johan Claes (KU Leuven) met een oven en deeg. Want brood en gebak? Dat is pure wetenschap!

Praktisch

  • Doelgroep: 8 - 12 jaar, maar ouders, tantes, nonkels, grootouders... zijn uiteraard ook welkom!
  • Duur: 1,5 uur
  • Locatie: Kegel
  • Prijs: € 5, € 2,50 voor abonnee. Wil je die dag ook Technopolis bezoeken, dan krijg je € 2,50 korting op je toegangsticket.

Wil je toch liever aan de kassa betalen? Dat kan ook! Als de Kinderlezing niet uitverkocht is, zijn er op de dag van de Kinderlezing zelf nog tickets te koop aan de kassa. Wil je dus echt zeker zijn van je plaatsje, koop dan je tickets op voorhand online.

phone Zondag 11 juni, van 11u tot 12u30

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.