Navigeer dropdown

Met Sportaculair - onze show over het verband tussen sport en wetenschap - zorgen we ervoor dat het zweet je gegarandeerd uitbreekt!

Met het  EK voetbal en de Olympische Spelen nog vers in het geheugen boksten we deze  te gekke sportshow speciaal voor jou  in elkaar. De naam van de show dekt de lading  volledig, want  in   de show   steken we op een wel heel bijzondere wijze de olympische vlam aan en leggen we op een spectaculaire manier   de wetenschappelijke principes achter sport bloot. Hoe ziet het dieet van een sumoworstelaar eruit? Hoe goed is jouw reactiesnelheid? Hoe kan hoogtechnologische   sportkledij bijdragen tot optimale prestaties? Dat en nog veel meer   kom je te weten tijdens  Sportaculair!

Praktisch

Doelgroep: jong en oud
Duur:  30 min
Prijs: gratis, inbegrepen in je dagticket
Openingsuren: op regelmatige tijdstippen tijdens je bezoek. Je verneemt het via het omroepsysteem en de Wegwijs (dagprogramma dat je aan het onthaal krijgt).
Locatie: Kegel

Plan je een bezoek?

Loop de rij aan de kassa voorbij en gun jezelf meer  tijd om te experimenteren.

De sportshow kwam tot stand in samenwerking met onze partners

 

 Bescherming door Innovatie

Lazer helmen zijn het resultaat van meer dan 90 jaar aan ervaring, passie en toewijding. Wij streven steeds naar de perfecte mix tussen design, comfort, veiligheid en technologie. Deze houding maakt van Lazer een van de meest innovatieve helm- en bril bedrijven ter wereld. Momenteel ontwerpt, produceert en verkoopt Lazer zijn fiets-, -vrijetijd, -wintersport en optische producten in meer dan 50 landen, verdeeld over 5 continenten. Lazer staat voor de passie van het presteren en het plezier van het rijden.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.