Navigeer dropdown

In Technopolis zorgen we er deze zomer voor dat het zweet je gegarandeerd spontaan uitbreekt! De hele zomer staat bij ons namelijk volledig in het teken van virtual reality en sport!

Wat voor weer het ook wordt, de zomer is sowieso hot in Technopolis! Tot en met 31 augustus beleef je onze populairste opstelling – fietsen op een kabel 5 meter boven de grond – namelijk in virtual reality! Met een VR-bril op je snoet bengel je plots niet 5 meter boven de grond, maar fiets je op een duizelingwekkende hoogte van 400 meter boven een gapende ravijn tussen 2 pieken van de Grand Canyon. Alsof dat nog niet genoeg is, gebeuren er ook nog eens allerlei spannende dingen om je heen: vogels vliegen je om de oren, het weer slaat plots hevig om en er duiken onverwachte hindernissen op, waardoor jouw tochtje nog een extra dimensie krijgt. Dit   bloedstollende ritje zal beslist een avontuur zijn om nooit meer te vergeten.

Durf je de uitdaging aan? Zeker? Ook nadat je dit bloedstollende filmpje gezien hebt?!

 

De superspannende fietstocht in virtual reality is enkel toegelaten vanaf 8 jaar. 

En er is nog meer 'hot stuff'! Met het oog op de Olympische spelen bouwden we namelijk speciaal voor jou hard aan enkele gloednieuwe opstellingen rond sport en wetenschap die je nu naar hartenlust kan uitproberen. Kom de wetenschap achter sport ontdekken en leer even goed penalty's trappen als Eden Hazard. Kom jij de penaltytrapper uittesten?

Als klap op de vuurpijl trakteren we je nog op de  te gekke sportshow 'Sportaculair'! Hier steken we op een wel heel bijzondere wijze de olympische vlam aan en leggen we op een spectaculaire manier   de wetenschappelijke principes achter sport bloot.   Zin om de Olympiër uit te hangen? Dan is Technopolis deze zomer ongetwijfeld the place to be voor jou!

Object reference not set to an instance of an object.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.