Technopolis is gesloten
slide

Actievoorwaarden Sport

Doe onze sportmove en krijg 20% korting op je toegangsticket!

1. Deelname aan de 'Sportmove-actie' houdt in

dat men alle bepalingen van dit reglement aanvaardt, evenals elke beslissing die door de organisatoren wordt genomen. De actievoorwaarden kunnen steeds op eenvoudig verzoek verkregen worden bij de organisatoren.

De organisator van deze actie is:

Technopolis NV
Technologielaan
B-2800 Mechelen

phone 015 34 20 20 mail info@technopolis.be

2. Onderwerp: ‘Sportmove-actie’

Deelname aan de actie kan door bij aankomst in Technopolis de move die op onze website en Facebookpagina wordt weergegeven, aan de kassa uit te voeren. 

Elke deelnemer die van 1 juli tot 5 augustus de move naar behoren uitvoert, ontvangt 20% korting op zijn/haar toegangsticket. Opgelet: 

  • Om de korting te kunnen verkrijgen, moet de move worden uitgevoerd bij het aankopen van de tickets aan de kassa
  • Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen
  • Deze korting is enkel van toepassing op een Technopolis-bezoek, niet op verjaardagsfeestjes, groepsbezoeken en b-dagtriptickets.
  • Deze actie geldt enkel aan de kassa en is niet van toepassing op online tickets.

3. De organisator: Technopolis

De organisator van de actie behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen aan de ‘Sportmove-actie' of aan het verloop ervan indien onvoorziene omstandigheden, buiten zijn wil om, dit rechtvaardigen. 

De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden indien voor redenen, buiten de wil om, de ‘Sportmove-actie' zou moeten onderbroken, uitgesteld of geannuleerd worden.

Druk-, spel- en zet- of andere dergelijke fouten kunnen op geen enkele manier de aansprakelijkheid van de organisator in het gedrang brengen.

In het algemeen wijst de organisator elke mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot de 'Sportmove-actie' formeel af.

Elke fraude of poging tot fraude bij deelname aan de ‘Sportmove-actie' wordt door de organisator bestraft met onmiddellijke uitsluiting van de deelnemer.

Onze actie is niet van toepassing op online tickets

Als jij ons jouw sportmove toont, dan verrekenen we jouw korting rechtstreeks aan de kassa!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.