20
Navigeer dropdown

Uitslapen, luieren in de zon, gamen,... Allemaal top, maar waarom zou je je tieners geen zomervakantie gunnen met wat meer spanning, avontuur en nieuwe ontdekkingen? Schrijf ze in voor 1 van onze straffe zomerkampen, waar ze op een ludieke, maar leerrijke manier in contact komen met wetenschap en techniek en kennis maken met vernuftige materialen en apparaten, zoals een elektronenmicroscoop, 3D-printer en lasercutter!

Labkamp: vakantiekamp voor wetenschappers in spe

De zomervakantie staat voor ons gelijk aan 'uitdagingen aangaan'. Net dát is het wat de kampleden in overvloed  zullen kunnen doen tijdens ons labkamp! Zo voeren ze hun eigen onderzoek uit, trekken ze als doorwinterde biologen  het veld in op onderzoek, knallen ze waterraketten de lucht in en maken ze zelf kristallen! Dit kamp vindt plaats van 03/07 tot 07/07 en kost  € 225. Abonnees betalen slechts  € 200.

Ontdek hier alle praktische info  over het labkamp

Zin om op kamp te gaan in een écht laboratorium?

Kettingreactiekamp: zomerkamp vol actie

Kettingreacties: iedereen is er dol op! Maar wist je dat ze  enkel kunnen slagen met een flinke dosis wetenschap? Beleef  5 dagen lang pure fun aan het bouwen van de meest indrukwekkende, knotsgekke en gewaagde kettingreacties en ontdek de wetenschappelijke principes erachter!  Aan het einde van het kamp nodigen we je familie en vrienden uit om jouw meesterwerk te aanschouwen. Dit kamp vindt plaats van 07/08 tot 11/08 en kost  € 225. Abonnees betalen slechts € 200.

Ontdek hier alle praktische info over het kettingreactiekamp

Ben je geïnteresseerd in ons kettingreactiekamp?

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.