Navigeer dropdown

Staat jouw zomervakantie ook synoniem met uitdagingen zoeken? Wedden dat je dé uitdaging van de zomer in Technopolis vindt… Klaar voor een week vol leuke, spannende en interessante experimenten in het Lab van Technopolis?

Tijdens de zomer is de natuur in zijn nopjes: planten staan in bloei, eitjes komen uit, vijvers zitten vol leven… Hét moment om op veldonderzoek te gaan en je vondsten onder de loep te nemen. Beoordeel zelf of de slingerworm zijn naam waardig is en zoek naar eitjes in de buik van een watervlo. Of schiet een verfrissende waterraket af. En waarom wachten tot het winter is om je eigen kristallen te maken? Bij Technopolis lukt het ook op de warmste dagen van het jaar.

Kun jij ook niet wachten tot de zomervakantie begint? Schrijf je snel in!

Ben je 12 of 13 jaar?

Dan biedt ons kettingreactiekamp jou wel dé uitdaging deze zomer!   

Praktisch

  • Doelgroep: 13- en 14-jarigen met zin voor wetenschap
  • Capaciteit: minimum 10 deelnemers, maximum 16 deelnemers
  • Prijs:  €225, €200 voor abonnees

Dit kamp (net als alle zomerkampen in Technopolis) is zonder overnachting.

phone van 3 tot 7 juli 2017 | van 10u tot 16u30 experimenteren we samen  (tussen 9u30u en  10u & 16u30 en 17u mag je gerust zelf op ontdekking in de tentoonstellingsruimte)

Interesse?

Schrijf je eenvoudig online in voor vijf dagen volop experimenteren in ons lab. Zo ben je verzekerd van een uitdaging tijdens de zomervakantie!

Wist je dat?

Het labkamp in Technopolis is een STEM-activiteit is: ze stimuleert de interesse in wetenschap en techniek bij jongens én meisjes die bruisen van de creativiteit en barsten van de nieuwsgierigheid. Want in hen schuilt misschien wel de Marie Curie of Albert Einstein van de 21ste eeuw!

 

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.