Navigeer dropdown

BAM! Op woensdag 16/08 wordt Technopolis het strijdtoneel van Red Bull-gezichten Olga Leyers en ex- miss België Emilie Dupuis. Beide sterren zullen elkaar in Technopolis bekampen in een zeepkistenrace op een spectaculair parcours dat volledig door ons gebouwd werd als test voor de enige echte Red Bull Zeepkistenrace in september. Dé unieke kans dus om je Technopolis-bezoek te combineren met nóg meer actie en... om een selfie te scoren met beide racers!

Op woensdag 16 augustus vanaf 10u vormt Technopolis de hele voormiddag het strijdtoneel van Red Bull-gezichten Olga Leyers (bekend uit De Slimste Mens) en ex-Miss België Emilie Dupuis. Beide vrouwelijke sterren nemen het dan tegen elkaar op in een zeepkistenrace op het testcircuit van Technopolis.

Aanleiding is de opname van een promovideo van Red Bull Belgium, dat op 10 september de Red Bull Zeepkistenrace organiseert in Kluisbergen, waar ook Technopolis aan zal deelnemen. Met de opname van de promovideo in Technopolis, hoopt Red Bull het evenement in de kijker te zetten. Er zal dan ook een camera crew met een Drone aanwezig zijn en beide vrouwelijke racers zullen uitgerust zijn met actiecamera’s op hun helm.

Het spectaculaire parcours werd volledig gebouwd door Technopolis en fungeert ook als testcircuit voor de Technopolis-zeepkist, die intussen volop in aanbouw is en klaar zal zijn tegen de Red Bull Zeepkistenrace 2017. Naast een indrukwekkende starthelling en diverse hindernissen bevat het parcours ook rookeffecten en wordt er met droog ijs gewerkt. Het vertrek van de race vindt plaats in onze evenementenhal Einstein, waar na afloop van het gebeuren een meet & greet met de vrouwelijke racers plaatsvindt. Kom dat zien!

Praktisch

Datum: 16 augustus

Tijdstip: van 10u tot 12u

Locatie: aan de achterste parking het Technopolis-gebouw 

Prijs: bijwonen van de race is volledig GRATIS

img
img

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Koop online tickets

Koop je tickets online en kom snel en gemakkelijk bij ons binnen!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.