Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00
slide

Geef er dit schooljaar een "Lab" op!

Boek nu je workshop in het Lab

Hiep hiep hoeraaaa… Op 6 maart 2019 blies de bekende tabel van Mendelejev z’n 150e kaarsje uit. Voldoende reden om dit schooljaar uit te roepen tot het schooljaar van de chemie! En wat kan echt niet ontbreken aan het schooljaar van de chemie? Een tussenstop in ons Lab natuurlijk. Boek daarom nu meteen een of meerdere workshops. Geef jij er dit schooljaar ook een "Lab" op?

Technopolis viert het schooljaar van de chemie

We geven je dit schooljaar een extra reden om Technopolis goed in de gaten te houden! We zijn namelijk van plan om je keer op keer te verrassen met leuke activiteiten en ander breinvoer. 

img

Ex[P]erimenteer [Er]op l[O]s!

Speciaal voor jou hebben wij alvast onze leukste proefjes rond chemie verzameld. Klaar om de theorie aan de praktijk te toetsen? Een kleine veiligheidswaarschuwing: onze proefjes zijn bijzonder verslavend!

Ontdek per doelgroep onze chemieproefjes:

img

Volg ons op [O]nline

Zet jezelf schrap om serieus verwend te worden met interessante chemieweetjes én proefjes op FacebookInstagram, Snapchat en Twitter. Voor je wekelijkse portie science hacks, facts en maffe experimenten is er slechts 1 adres: ons YouTube-kanaal! Ook op onze blog is er geen ontkomen aan weetjes over chemie.

Reserveer je klasbezoek inclusief workshop in het Lab!

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online! Tijdens het schooljaar van de chemie kan een workshop in het Lab echt niet aan je bezoek ontbreken. Vink daarom zeker je workshop(s) naar keuze aan.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.