Technopolis is gesloten
slide

Wetenschapsshow HoeZitDat?!

Tijdelijk GRATIS bij klasbezoek in september

Deel je leerlingen op in ploegen en laat de wetenschapsstrijd losbarsten: in deze verrassende wetenschapsshow mogen je leerlingen assisteren bij proeven en de uitkomst ervan voorspellen tijdens een spannende quiz over wetenschap en techniek. Elektronische stembakjes in de aanslag en vingers op de knoppen … dat de besten mogen winnen! Deze show is tijdelijk gratis bij een klasbezoek in september!

Tijdens de wetenschapsshow van Technopolis raden je leerlingen zelf de afloop van de verschillende experimenten.  De Technopolis-edutainers schakelen de hulp van je leerlingen in bij een heleboel proefjes. Achteraf komt de wetenschappelijke uitleg, op een duidelijke manier gebracht.

Geen enkele leerling komt hier buiten zonder iets geleerd te hebben over wetenschap en technologie!  De proeven en uitleg zijn afgestemd op het niveau en de leeftijd van de leerlingen en sluiten aan bij het behalen van de eindtermen

Praktisch

  • Doelgroep: er is een aangepaste show voor:
    • 3e tot 6e leerjaar
    • alle graden van het secundair onderwijs
  • Capaciteit: 150 leerlingen
  • Prijs: € 2 per leerling
  • Locatie: Kegel
phone Bezoekdagen lager: donderdag en vrijdag. Bezoekdagen secundair: maandag, dinsdag en woensdag. Startuur af te spreken bij reservatie

Gratis bij klasbezoek in september!

Ben je nog niet zeker wanneer je naar Technopolis wil komen? Wel, als je in september 2018 met je klas op bezoek komt, dan trakteren we jou en je leerlingen gratis op deze wetenschapsshow. 

Dit aanbod is slechts tijdelijk geldig, dus wees er snel bij!

Educatief pakket 3e en 4e leerjaar

Educatief pakket 5e en 6e leerjaar

Educatief pakket 3e en 4e jaar secundair onderwijs

Educatief pakket 5e en 6e jaar secundair onderwijs

Educatief pakket 1e graad secundair onderwijs

Reserveer je klasbezoek online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.