Navigeer Sluit

Technopolis is gesloten
slide

Nieuws voor de leer-KRACHT!

Ontdek ons nieuwe aanbod

Onderschat nooit de (super)KRACHT van een leer-KRACHT! Met een paar krachtige klikken stuur jij je leerlingen op pad naar Technopolis. Missie? De nieuwe sporttentoonstelling uittesten, de nieuwe opdrachten in het Atelier en het Lab tot een goed einde brengen en proberen om niet omver te vallen van verbazing tijdens onze nieuwe kleutershow. Wend nu je leer-KRACHT aan om de nieuwe generatie wetenschappers tot de tanden te wapenen met kennis!

Op naar Technopolis voor het nieuwe aanbod!

Je kan al onze nieuwe workshops en de gloednieuwe kleutershow nu al boeken voor het schooljaar 2018-2019. Onze nieuwe sporttentoonstelling, die op 1 juli opent, hoef je niet apart te reserveren, zolang je maar op voorhand je klasbezoek boekt.

Gratis show bij klasbezoek in september!

Kom ons nieuw (leerkrachtig) aanbod uittesten in september 2018 en we trakteren je een gratis show op maat van jouw leerlingen!

Bereid je zelf nu al voor op onze nieuwe workshops, tentoonstelling en kleutershow, maar wees gewaarschuwd... in Technopolis schuilt achter élke hoek altijd wel iets nieuws!

 

Tuut tuut! We komen eraan!

Verspreid het nieuws: Technopolis trekt in het schooljaar 2018-2019 op tournee doorheen Vlaanderen met een gloednieuwe reeks wetenschapsshows!

img

Technopolis on Tour

Onze edutainers pakken onze verbluffendste proeven in en brengen de ervaring van het doe-centrum in Mechelen op een spectaculaire manier naar jouw buurt! Nog een paar krachtige klikken om je leerlingen op een verbluffende wetenschapsshow te trakteren... 

Kijk snel waar en wanneer Technopolis in jouw buurt is.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.