Technopolis is gesloten
slide

Plan je klasbezoek

Ontdek wat je hier allemaal kan beleven

Technopolis brengt wetenschap en technologie dichter bij jouw leerlingen! Samen met hen ontdek je er de wetenschap en technologie die schuilgaat achter alledaagse en vertrouwde dingen. Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en beleef wetenschap in levenden lijve! Lees hier alles over je gedroomde klasuitstapje.

Bezoek aan Technopolis voor leerlingen van het secundair onderwijs

We zijn alle weekdagen open, maar om jouw leerlingen de beste zorgen aan te bieden, is een bezoek aan Technopolis voor leerlingen uit het secundair onderwijs enkel mogelijk op maandag, dinsdag of woensdag.

Al gauw 4 uur experimenteerplezier

Je klasbezoek betekent al gauw 4 uur experimenteerplezier. Je moet niet alles in één keer doen. Als de dag om is, maar de experimenten nog niet, kan je altijd nog eens terugkomen met je klas.

In Technopolis doe je trouwens nooit twee keer hetzelfde: wij blijven ons aanbod vernieuwen, waardoor je klasbezoek telkens anders verloopt.

Wat je zéker moet weten

Inbegrepen in je dagticket

Merkte je het al?

We zijn bezig met GROTE werken in onze tentoonstellingsruimte! Eind dit jaar opent er nog een nieuwe tijdelijke thematentoonstelling rond muziek en we blijven niet stilzitten! 

Volgend jaar introduceren we voor 14-plussers een heel nieuwe zone in de tentoonstellingsruimte. Daarnaast komt er ook een nieuwe zone ‘Puur’ die focust op enkele basismechanismes uit de fysica en brengen we – in het kader van de verjaardag van Mendeljev – een gloednieuwe opstelling rond de Tabel van Mendeljev.

Dat zijn heel mooie vooruitzichten, maar hierdoor zullen we in de komende periode heel wat opstellingen moeten verplaatsen en verwijderen. We doen er alles aan opdat je hiervan zo weinig mogelijk hinder zou ondervinden.

phone Technopolis blijft dagelijks open van 9u30 tot 17u

Niet inbegrepen in je dagticket

Reserveer je klasbezoek online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.