Navigeer Sluit

Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00
slide

Picknick

Krijgen je leerlingen honger van al dat experimenteren?

Krijgen je leerlingen honger van al dat experimenteren? Ze kunnen hun zelf-meegebrachte lunch in één van onze picknickruimtes (Megabyte of Kilobyte) opeten. Bovendien is er een zelfbedieningsrestaurant. Het picknick-uur dient besproken te worden bij de reservatie. Vrij picknicken is in Technopolis niet toegestaan.

Je leerlingen kunnen hun zelf-meegebrachte lunch in onze picknickruimte 'Kilobyte' of in het zelfbedieningsrestaurant 'Megabyte' opeten. Er zijn ook altijd zowel  gezonde  snacks, broodjes, soep, pasta's, koude schotels als warme maaltijden te verkrijgen. Bovendien zijn er water, frisdrank en warme dranken te koop.   Het picknick-uur dient besproken te worden bij de reservatie. Vrij picknicken is in Technopolis niet toegestaan.

Praktisch

  • Duur:  30 min.
  • Capaciteit: Megabyte: 160, Kilobyte: 110
  • Prijs: €1,70 per leerling, drankje inclusief
phone Bezoekdagen secundair: maandag, dinsdag en woensdag. Tijdstippen: 11u30, 12u15 en 13u (dient besproken te worden tijdens reservatie)

Reserveer je klasbezoek online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.