Technopolis is gesloten
slide

Tarief Technopolis in combinatie met...

Plan je een bezoek aan Technopolis? Maak er een daguitstap van! Combineer je bezoek met één van de vele bezienswaardigheden in de buurt. Voordelige combitickets kan je reserveren bij Technopolis of bij onze partners.

Combineer je klasbezoek met een bezoek aan...

Technopolis in combinatie met Combiticket leerling Combiticket leerkracht (enkel op vertoon van geldige lerarenkaart)
Planckendael € 18,15 (kleuters en lager onderwijs)
€ 20,15 (secundair onderwijs)
€ 17,75
Speelgoedmuseum € 12,65  gratis
De Nekker € 7,65 (kleuters)
€ 9,15 (lager onderwijs)
€ 10,15 (secundair onderwijs)

gratis

Sterrenwacht Mira € 12,15 gratis
Sportimonium (*) € 11,15 gratis
Sint-Romboutstoren (**) € 9,15 € 2,50
Fort van Breendonk (***) € 10,50 € 3
Het Planetarium € 10,50 gratis
Kazerne Dossin € 10,40 € 3,75
Malinska € 9,80 gratis (enkel met geldige lerarenkaart van Klasse)

 

(*) Inbegrepen zijn: bezoek aan de vaste tentoonstellingen, volkssporttuin met 1 uur begeleiding door een coach.

(**) Wanneer men de Sint-Romboutstoren wil bezoeken op woensdag of in de voormiddag van de overige weekdagen, dan dient er per groep van 20 personen een gids betaald te worden.

(***)  Bij een combi met het Fort van Breendonk dient men er rekening mee te houden dat er ter plaatse nog een gids betaald moet worden. De prijs voor deze gids bedraagt € 55. Eén gids begeleidt maximum 30 personen.

Combineer je klasbezoek met een wiskundewandeling

Op wiskundewandeling doorheen Mechelen

Altijd al eens een wiskundewandeling willen doen met je leerlingen? Dankzij hogeschool Thomas More kan dat! Tijdens de wandeling ontdek je de meest pittoreske plekjes van Mechelen en los je intussen enkele wiskundige problemen op. De wandeling duurt max. 2 uur en kan je dus perfect met een bezoek aan Technopolis combineren.

De wandeling is bestemd voor leerlingen van de 1e graad secundair.

img

Combineer je klasbezoek met selfie game Super Snap

Ontdek Mechelen op een originele manier

Op zoek naar een betaalbare en originele activiteit om Mechelen te ontdekken? Super Snap is een leuk en interactief spel in een doos. Het is een unieke combinatie van spelkaartjes in de doos en een Facebook Messenger chatbot op je smartphone.

Neem leuke selfies, los vragen en raadsels op en scoor met de opdrachtenkaartjes uit de Super Snap spelbox. Ondertussen leidt de virtuele spelbegeleider in Messenger het spel in goede banen en verrast hij met leuke weetjes over Mechelen en spannende duels tussen de teams. Deze doe-het-zelf formule is ideaal voor je schooluitstap!

Praktisch

  • Aantal personen: max. 24 personen (voor nog grotere groepen kan je meerdere boxen aankopen)
  • Prijs: €79 voor de hele groep (voor een groep van 24 personen is dit € 3 per persoon)
  • Kortingscode:
    Combineer je bezoek aan Technopolis met de Super Snap Citygame Mechelen en krijg € 10 korting bij je aankoop op dasbox.be met de kortingscode TCHNP. De korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen, promoties of acties van Das Box. De korting geldt enkel voor aankopen in de webshop en niet in winkels waar de boxen verkocht worden. 
phone +32 485 85 85 86 mail info@dasbox.be
img

Reserveer je klasbezoek online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online!

Wist je dat?

  • Combitickets zijn enkel te boeken door groepen vanaf 15 betalende leerlingen!De betaling van het combiticket gebeurt aan de kassa van de bestemming die je het eerst bezoekt, met uitzondering van het combiticket met de Sint-Romboutstoren, Volkssterrenwacht Mira, De Nekker en Malinska, waarbij de betaling steeds aan de kassa van Technopolis plaatsvindt.
  • De betaling van de zoekprenten, e-rally's en picknick in Technopolis, gebeurt steeds aan de kassa van het onthaal in Technopolis. 
  • Voor de reservatie van de picknickruimte en/of eventuele gidsen bij de combipartners, gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met de betrokken organisatie.  De betaling van deze extra’s gebeurt eveneens bij de betrokken organisatie.
  • Gelieve bij je reservatie rekening te houden met eventuele abonnees in je groep. Abonnementen dienen altijd ter plaatse voorgelegd te worden.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.