Navigeer dropdown

Plan je een bezoek aan Technopolis? Maak er een daguitstap van! Combineer je bezoek met één van de vele bezienswaardigheden in de buurt. Voordelige combitickets kan je reserveren bij Technopolis of bij onze partners.

 

Technopolis in combinatie met Combiticket leerling Combiticket leerkracht (enkel op vertoon van geldige lerarenkaart)
Planckendael € 17.95 (kleuters en lager onderwijs)
€ 19.95 (secundair onderwijs)
€ 17.75
Speelgoedmuseum € 12.45  gratis
De Nekker € 7.45 (kleuters)
€ 8.95 (lager onderwijs)
€ 9.95 (secundair onderwijs)

gratis

Beeldsmederij De Maan € 10.95 € 5
Sterrenwacht Mira € 11.95 gratis
Sportimonium (*) € 10.45 gratis
Sint-Romboutstoren (**) € 8.95 € 2.50
Fort van Breendonk (***) € 10.30 € 3
Het Planetarium € 10.30 gratis
Kazerne Dossin € 10.20 € 3,75
Malinska € 9.60 gratis (enkel met geldige lerarenkaart van Klasse)

Combineer je klasbezoek met een wiskundewandeling!

Altijd al eens een wiskundewandeling willen doen met je leerlingen? Dankzij hogeschool Thomas More kan dat! Tijdens de wandeling ontdek je de meest pittoreske plekjes van Mechelen en los je intussen enkele wiskundige problemen op. De wandeling duurt max. 2 uur en kan je dus perfect met een bezoek aan Technopolis combineren.

De wandeling is bestemd voor leerlingen van de 1e graad secundair.

img

Reserveer je klasbezoek online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online!

Wist je dat?

  • Combitickets zijn enkel te boeken door groepen vanaf 15 betalende leerlingen!De betaling van het combiticket gebeurt aan de kassa van de bestemming die je het eerst bezoekt, met uitzondering van het combiticket met de Sint-Romboutstoren, Volkssterrenwacht Mira, De Nekker en Malinska, waarbij de betaling steeds aan de kassa van Technopolis plaatsvindt. Wanneer je een ticket reserveert met Beeldsmederij De Maan dien je steeds het combinatieticket af te rekenen bij Beeldsmederij De Maan.
  • De betaling van de zoekprenten, e-rally's en picknick in Technopolis, gebeurt steeds aan de kassa van het onthaal in Technopolis. 
  • Voor de reservatie van de picknickruimte en/of eventuele gidsen bij de combipartners, gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met de betrokken organisatie.  De betaling van deze extra’s gebeurt eveneens bij de betrokken organisatie.
  • Gelieve bij je reservatie rekening te houden met eventuele abonnees in je groep. Abonnementen dienen altijd ter plaatse voorgelegd te worden.
  • (*) Inbegrepen zijn: bezoek aan de vaste tentoonstellingen, volkssporttuin met 1 uur begeleiding door een coach.
  • (**) Wanneer men de Sint-Romboutstoren wil bezoeken op woensdag of in de voormiddag van de overige weekdagen, dan dient er per groep van 20 personen een gids betaald te worden.
  • (***)  Bij een combi met het Fort van Breendonk dient men er rekening mee te houden dat er ter plaatse nog een gids betaald moet worden. De prijs voor deze gids bedraagt € 55. Eén gids begeleidt maximum 30 personen.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.