Technopolis is gesloten
slide

Nu extra korting voor jeugdverenigingen

Beleef de sportzomer van Technopolis!

Jouw vereniging bezorgde een hoop kinderen afgelopen zomer weer een onvergetelijke vakantie. De volgende zomervakantie even grandioos maken? Kom dan naar Technopolis. Ter ere van het WK zetten we een adembenemende sportzomer voor jou klaar. Voer spectaculaire sportstunts uit … tegen voordeeltarief! Mis onze sportzomer niet en reserveer nu voor jouw jeugdvereniging!

1. Geniet van een mooie groepskorting

Kom tijdens de zomervakantie met 15 of meer jeugdleden naar Technopolis en profiteer van het voordeeltarief: € 6,70 per lid in plaats van € 12 (-12 jaar) of € 15 (12+). Voor een groep van 30 bespaar je dus minstens € 159!

2. Sport buiten de lijntjes!

Ontdek met jouw leden Sport 2.0, onze gloednieuwe thematentoonstelling over sport!

  • Met onze virtual reality parapente suis je op duizelingwekkende hoogte vogelvrij door de lucht… terwijl je maar net boven de grond bengelt!
  • Klauter op onze klimmuur, terwijl je duizelingwekkende opdrachten vervult! Achter je klimavonturen gaat een stevige portie augmented reality schuil. We projecteren laserstralen op de klimmuur die meebewegen met de capriolen van jou en nog een klimmer, allemaal dankzij het open pose systeem.
  • Op onze filmset voer je al je turnstunts zelf uit, zonder er ook maar één schrammetje aan over te houden. Liggend op de grond voer je de spectaculairste moves uit op de plint. Een topcamera neemt om de paar seconden een foto. Alle beelden na elkaar zorgen voor een verbluffend stop motion filmpje waarin je het beste van jezelf geeft. 
img

Beleef de sportzomer van op de eerste rij! Het belooft een drukke zomer te worden tegen voordeeltarief!

Praktisch

  • Geldig voor een bezoek tijdens de zomervakantie (1 juli - 31 augustus 2018).
  • Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen of met combitickets en B-dagtriptickets.
  • De korting is enkel als je je groepsbezoek vooraf reserveert én nadat je van ons een schriftelijke bevestiging ontvangen hebt.
  • Op de dag van het bezoek vragen we je een document voor te leggen dat aantoont dat de kinderen/jongeren deel uitmaken van een jeugdvereniging.
phone 015 34 20 00 mail info@technopolis.be

kaart Technopolis jeugdvereniging

Reserveer je groepsbezoek online

Zie je het helemaal zitten om deze zomer op pad te gaan naar Technopolis? Boek dan nu snel je groepsbezoek, duid aan dat je op ontdekkingstocht gaat met een jeugdvereniging en profiteer van een mooie korting!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.