Technopolis is gesloten
slide

UP with the CLUB

Tot eind september extra korting voor jeugdverenigingen en sportclubs!

Ga niet verder op zoek naar een leuke én voordelige uitstap met je jeugdvereniging of met je sportclub! Nog tot en met 30 september 2018 profiteer je in Technopolis van een speciaal voordeeltarief voor groepen vanaf 15 personen! Reserveer nu en bereid je alvast mentaal voor op een sportaculaire nazomer met Sport 2.0, onze gloednieuwe sporttentoonstelling!

1. Geniet van een mooie groepskorting

Kom tot en met 30 september met 15 of meer jeugd- of sportclubleden naar Technopolis en profiteer van het voordeeltarief: € 6,70 per lid (in plaats van € 12 (-12 jaar) of € 15 (12+)). Voor een groep van 30 bespaar je dus minstens € 159!

2. Sport buiten de lijntjes!

Ontdek met jouw leden Sport 2.0, onze gloednieuwe thematentoonstelling over sport!

  • Met onze virtual reality parapente suis je op duizelingwekkende hoogte vogelvrij door de lucht… terwijl je maar net boven de grond bengelt!
  • Klauter op onze klimmuur, terwijl je duizelingwekkende opdrachten vervult! Achter je klimavonturen gaat een stevige portie augmented reality schuil. We projecteren laserstralen op de klimmuur die meebewegen met de capriolen van jou en nog een klimmer, allemaal dankzij het open pose systeem.
  • Op onze filmset voer je al je turnstunts zelf uit, zonder er ook maar één schrammetje aan over te houden. Liggend op de grond voer je de spectaculairste moves uit op de plint. Een topcamera neemt om de paar seconden een foto. Alle beelden na elkaar zorgen voor een verbluffend stop motion filmpje waarin je het beste van jezelf geeft. 
img

Praktisch

  • Geldig voor een bezoek van 1 juli t.e.m. 30 september 2018.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen of met combitickets en B-dagtriptickets.
  • De korting is enkel geldig als je je groepsbezoek vooraf reserveert én nadat je van ons een schriftelijke bevestiging ontvangen hebt.
  • Op de dag van het bezoek vragen we je een document voor te leggen dat aantoont dat de kinderen/jongeren deel uitmaken van een jeugdvereniging of dat jullie lid zijn van een sportclub.
phone 015 34 20 00 mail info@technopolis.be

kaart Technopolis jeugdvereniging

Reserveer je groepsbezoek online

Zie je het helemaal zitten om op pad te gaan naar Technopolis? Boek dan nu snel je groepsbezoek, duid aan dat je op ontdekkingstocht gaat met een jeugdvereniging of met een sportclub en profiteer van een mooie korting!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.