Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00
slide

Technopolis zkt. steden en gemeenten!

Om locatie aan te bieden voor Technopolis on Tour schooljaar 2019-2020

Dit schooljaar lanceerden we Technopolis on Tour, een grote tournee langs meer dan 50 Vlaamse steden en gemeenten. Omdat we heel graag een vervolg aan willen breien aan dit succesverhaal, zijn we voor het volgende schooljaar (2019-2020) op zoek naar nieuwe locaties waar we kleuters en leerlingen uit het lager onderwijs in hun eigen stad of gemeente kunnen trakteren op een reeks spectaculaire wetenschapsshows. Beschikt jouw stad of gemeente dus over een sporthal, parochiecentrum, cultuurcentrum...? Haal ons dan naar jou toe!

Dit schooljaar krijgen meer dan 61 500 leerlingen en leerkrachten via Technopolis on Tour de kans om een wetenschapsshow in hun eigen stad of gemeente bij te wonen. Dat is een succes dat Technopolis ook volgend schooljaar (2019-2020) wil herhalen! Daarom is het doe-centrum op zoek naar nieuwe steden en gemeenten die gedurende enkele schooldagen een goede locatie willen voorzien zoals een sporthal, parochiecentrum, cultuurcentrum…

Waarom deelnemen als stad of gemeente?

Een schooluitstap naar Technopolis is altijd een aanrader, maar bij de organisatie ervan komt er nu eenmaal heel wat bij kijken. Door steden en gemeenten de mogelijkheid te bieden om Technopolis tot bij hen te laten komen, krijgen alle scholen in de buurt de kans om te genieten van een wetenschapsshow met het kwaliteitslabel van Technopolis met slechts een minimum aan onkosten en moeite dat hierbij komt kijken. 

  • Er is een praktische checklist waaraan je als stad of gemeente moet voldoen (podium, geluid, licht,...).
  • Daarnaast zoeken we een locatie die de de stad of gemeente enkele dagen kan aanbieden om onze wetenschapsshows te geven.
  • De kostprijs per leerling bedraagt 3 euro. Deze prijs wordt door Technopolis gefactureerd aan de school of aan de stad als deze ervoor kiest dit gratis aan te bieden.
  • De show duurt ca. 40 minuten en sluit aan bij de eindtermen per doelgroep.
  • Standaard worden er 3 shows aangeboden. Afwijkingen zijn mogelijk, enkel voor de kleuters.
  • De mogelijke data worden vastgelegd in overleg met Technopolis en hangen af van de beschikbaarheid van jullie locatie en onze kalender (wij boeken alle dagen van het schooljaar, behalve woensdagen).

Haal Technopolis naar jouw stad of gemeente!

Schrijf je per mail in via opwegnaarjou@technopolis.be. Wij nemen in een mum van tijd contact met je op!

phone 015342000 mail opwegnaarjou@technopolis.be

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.