Technopolis is gesloten
slide

Bedankt voor je aankoop!

Online tickets zijn 1 jaar geldig

Joepie! Als alles goed ging, zitten je tickets nu in je mailbox en kan je meteen richting Technopolis trekken. Je hoeft je tickets niet eens te printen: je kan ze zo op je smartphone aan het onthaal tonen, zonder aan de kassa's aan te schuiven. Je tickets niet meteen ontvangen, ook niet in de map “ongewenste mails”? Of is er iets fout gelopen? Stuur dan een mail naar info@technopolis.be of bel naar 015 34 20 00.

Je ticket is 1 jaar geldig. Je mag met dit ticket een hele dag experimenteren, ontdekken en onderzoeken. Elke dag is er weer iets nieuws. Wat er tijdens jouw bezoek te beleven valt, vind je in het dagprogramma.

Nu al nieuwsgierig? Volg Technopolis alvast op social media voor een unieke blik achter de schermen en ontdek al onze spannende verhalen en experimenten via deze  kanalen! We wensen je heel veel experimenteerplezier!

Wedden dat je met één bezoek niet gaat toekomen? De oplossing? Een jaarabonnement. TIP: Kom na je bezoek naar de kassa of de shop. Bij aankoop van je abonnement betalen we dit dagticket terug!Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.