Technopolis is gesloten

Koop nu 1 verbindingsticket voor 2 personen aan € 20

Versterk tijdens #hetjaarvandechemie de "verbinding" tussen je vrienden en familie

Verbindingen? Die zijn niet alleen cruciaal in de chemie. Want net zoals water niet kan bestaan zonder waterstof en zuurstof, is het ondenkbaar dat jij door het leven zou gaan zonder familie of vrienden. Daarom kan je nu tijdelijk, naar aanleiding van #hetjaarvandechemie, online een 'verbindingsticket' kopen dat geldig is voor 2 personen. Hoog tijd om de "verbinding" tussen je BFF, coolste tante of knapste buurjongen te versterken!

Hoe koop ik 1 ticket voor 2?

Duid in de online ticketingmodule aan dat je één of meerdere "verbindingstickets" wil kopen. Met één verbindingsticket krijg je toegang voor 2 personen. Zo een ticket kost je slechts € 20. Reken maar uit, dat is altijd voordeliger dan 2 aparte tickets!

Je ticket is geldig tot en met 25 oktober 2019. Het perfecte excuus om vóór de herfstvakantie dus al eens langs te komen!

Waarom een "verbindingsticket"?

Ons najaar staat – helemaal in lijn met het jaar van de chemie – in het teken van verbindingen maken. Ook tussen mensen. Is jouw BFF, coolste tante of knapste buurjongen voor jou even belangrijk als waterstof (H) en zuurstof (O) voor de verbinding water (H2O)? Trommel hen dan op voor een leuke daguitstap naar Technopolis aan een bijzonder gunstig tarief!

Enkele voorwaarden

  • Je kan verbindingstickets enkel online via de website van Technopolis kopen.
  • Je kan tot 5 verbindingstickets tegelijk voor 1 bezoek kopen.
  • Een verbindingsticket is altijd geldig voor 2 personen. Het maakt niet uit of het gaat om kinderen, 55-plussers, mindervaliden... Een verbindingsticket kan dus geldig zijn voor 1 volwassene en 1 kind, 2 kinderen, 1 mindervalide en een 55-plusser… Bepaal zelf in de online ticketingmodule welke combinatie het meest voordelig uitkomt.
  • Verbindingstickets zijn geldig tot en met 25 oktober 2019, ongeacht de aankoopdatum. Andere online tickets zijn altijd 1 maand geldig.
  • Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.
  • Niet van toepassing voor groepen vanaf 15 personen, scholen en verjaardagsfeestjes.
phone 015 34 20 00 mail info@technopolis.be
img

Download onze gratis app

Wil je tijdens je bezoek weten wat precies waar en wanneer plaatsvindt? Download dan onze gratis app. 

Zo mis je voortaan geen enkele demo, show of workshop en kan je een lijst met favoriete opstellingen aanleggen. Ga recht op je doel af via de handige kaart waarop je kan in- en uitzoomen. Dankzij onze app verloopt je bezoek nog vlotter en mis je geen minuut experimenteerplezier!

Download app Technpoolis via App Store     Download app Technopolis via Google Play Store

 

Koop snel je verbindingsticket online!

Koop nu tijdelijk online 1 ticket voor 2 personen aan € 20 (en geen cent meer).

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.