Navigeer dropdown

Vergaderen of brainstormen in een kale, grijze meeting room is al lang niet meer van deze tijd! Kies daarom voor een comfortabele, modern ingerichte vergaderruimte in een inspirerende omgeving. Check snel ons brede aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Inspirerende vergaderlocatie met moderne meeting rooms

Verandering van spijs doet eten. Daarom is het altijd een goed idee om eens te kiezen voor een atypische vergaderzaal, zoals in Technopolis Mechelen. Anders dan traditionele vergaderzalen ademen de onze stuk voor stuk creativiteit, dynamiek en inspiratie uit. Al die omgevingsfactoren hebben een gunstig effect op de betrokkenheid en assertiviteit van de deelnemers en zorgen voor een aangenaam en vlot verloop van de meeting. Daarnaast is elke meeting room uit ons brede aanbod bijzonder comfortabel en volledig uitgerust met alle nodige apparatuur (beeldschermen, beamers, geluidsinstallatie,...).

Meeting room op een uitstekend gelegen vergaderlocatie

Een geslaagde vergadering begint altijd bij de vergaderlocatie. Naast de tot de verbeelding sprekende setting van al onze vergaderzalen, is ook de geografische ligging van Technopolis als vergaderlocatie bijzonder interessant. We zijn namelijk gevestigd in Mechelen, dat vlot bereikbaar is per trein en slechts op 20 min van Antwerpen, Brussel en Leuven ligt. Bovendien beschikken we over een heel grote parkeergelegenheid.

Ontdek al onze zalen

12 zalen, oneindig veel mogelijkheden! Klik door naar ons overzicht van alle zalen die je kan huren, en ontdek telkens alle voorzieningen en de capaciteit per zaalopstelling. 

Praktisch

Naast zaalverhuur hebben we nog heel wat meer in petto om van jouw evenement een echte topper te maken:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

En ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie! Onze afdeling Evenementen bespreekt graag jouw wensen.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.